Eventjes snel een klein logje van mijn kant.

Sinds maandag uiteraard niet veel meegemaakt, aangezien ik beide dagen middagdienst heb gehad en dus op het werk ben geweest.
Maandagochtend is de schilder geweest om mijn meterkast af te lakken. Ik moet zeggen dat de kast erg mooi is geworden, bedankt Hub!!! Als ik tijd heb zal ik er deze week nog eventjes een foto van maken.

Gisteren dus ook de middagdienst gehad en het was echt knetterdruk op het werk. Tegen 20:00 uur werd het gelukkig minder druk en heb ik rustig naar Nederland – Roemenië kunnen kijken. Whoehoe!!! Alweer 2 – 0!!! Hopen dat ze de volgende wedstrijden ook zo goed spelen.
De kwartfinale moet ik ook op het werk kijken. Met een beetje geluk winnen ze die ook en kan ik de finales wel gezellig samen met vrienden kijken….

Vanavond dus zoals ik al schreef de kookles als afscheid van de Italiaanse les. Na het werk naar huis racen, omkleden, medecursist ophalen, lerares ophalen en dan naar Maastricht naar het kookpodium. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in en we maken natuurlijk weer heerlijke recepten die ik later thuis ook nog wel eens kan maken. Helaas niet Sonja-proof, maar hierna weer een beetje streng zijn en dan zal dat allemaal wel weer goedkomen (Hoop ik… 😀 )

Morgen wederom een middagdienst en dan heb ik vrijdag lekker een dagje vrij. Heerlijk!!!!

Fijne woensdag allemaal!!!!