Was ik helemaal voorbereid op een heerlijk relaxt weekend, vrijdagavond sloeg de schrik er toch wel even in.

Omstreeks 18.00 uur kreeg ik een telefoontje van mijn ouders dat ik even op moest letten. Mijn opa, die tevens ook mijn buurman is, zou met de ambulance worden opgehaald.
Ik heb meteen alles uit mijn handen laten vallen en ben naar buiten gerend. De ambulance was er inmiddels al en mijn tante en nichtje ook. Na door de broeders te zijn nagekeken werd hij toch meegenomen.
Pfff, ik zat thuis veel te veel in de zenuwen en ben ook maar gewoon naar het ziekenhuis gereden. Jeetje, als je ‘ziekenhuis’ opzoekt in het woordenboek staat er bij de omschrijving volgens mij ‘wachten’. Na een aantal onderzoeken vertrouwden ze het niet helemaal en werd hij naar een ander ziekenhuis overgebracht om daar gedotterd te worden.
Zaterdagochtend bleek dat een adervernauwing gelukkig niet de oorzaak was en dat ze dus geen shunt hebben hoeven plaatsen. Vanochtend mocht hij weer naar huis. Verdere onderzoeken zullen nu uit moeten wijzen waardoor hij last heeft gekregen. We wachten af, maar het belangrijkste is dat hij fijn weer thuis is…

Zaterdag heb ik eerst lekker in de tuin liggen lezen. Ik ben weer helemaal in de leesmood (Wat dat goede weer al niet allemaal met je doet…) en ik heb inmiddels weer 2 boeken uitgelezen.

Leesvoer

Allebei twee hele goede boeken moet ik zeggen!!! Mijn lijstje met de boeken die ik 2011 heb gelezen begint langzaam te groeien.

Zaterdagavond ben ik even met pap bij opa op bezoek geweest in het ziekenhuis en daarna ben ik met hem mee naar huis gegaan om daar lekker te bbq’en. Een vriendin van mijn ouders (en mijn bijna-buurvrouw) was ook aangeschoven en we hebben een gezellige avond gehad. De nieuwe bbq is in ieder geval al goed ingewijd!!!

Vandaag was mijn laatste dagje vrij en ik had eigenlijk wel zin om te gaan shoppen. In de buurt was echter nergens koopzondag en ik ben dus naar Roermond gereden om eens even rond te wandelen in het Outletcentrum. Beetje rondgestruind en uiteindelijk toch geslaagd voor een paar nieuwe kleren. Ik heb een Levi’s 501 gekocht (daar hoef ik geen plaatje van te zoeken, iedereen weet hoe die eruit zien) en een poloshirt van Gaastra…

Gaastra shirt

Toen ik in Roermond liep te winkelen belde een vriendin of ik zin had om vanavond een hapje mee te gaan. Tuurlijk, altijd gezellig!!!

Ik heb het weekend in ieder geval goed omgekregen!!! Wat hebben jullie allemaal gedaan?