Daar ben ik weer met een klein teken van leven… Ik krijg al vragen van iedereen of ik af aan het kicken ben van de computer en van het bloggen. Ach, ik heb van die vlagen dat ik rustig een hele dag achter de pc kan hangen, maar heb ook periodes dat ik eventjes niet zoveel inspiratie heb en ook niet zoveel te vertellen heb.

Aangezien ik de laatste tijd niet meer echt op het eten heb gelet en de carnaval er natuurlijk ook nog tussendoor is komen fietsen was ik weer een half kilootje bijgekomen. Ik ben nog steeds niet op mijn streefgewicht en ik had me dan ook voorgenomen om nog 1 keer het dieet van Sonja Bakker te volgen en te kijken of ik die laatste overtollige kilo’s ook nog kwijt kan raken. Gisteren ben ik dus weer opnieuw begonnen… Gisterochtend ben ik vergeten om te wegen, dus dat heb ik vanochtend maar gedaan. Ik was precies 65 kg rond. Ik wil proberen of het me lukt om onder de 60 kg te kunnen komen.

Dus… voor de mensen die regelmatig met mij omgaan… Spreek me erop aan als ik de neiging heb om te gaan snacken, zondigen of wat dan ook… Voor de zomer wil ik op gewicht zijn en een goddelijk lijf hebben!!!!