Daar gaan we weer… Een overzichtje van de foto’s die ik de afgelopen 2 weken met Instagram maakte.

  
*Klik op de foto’s voor een vergroting*

  • Ik oogste mijn eerste zelfgekweekte courgette vanuit mijn moestuintje. Smaakte prima!!! Tip: Zet nooit 4 van die planten in een vierkante meter bak. Ik zie alleen nog maar die plant, die dingen worden hartstikke groot!!! :shock:
  • Eindelijk heb ik de goede manier gevonden om het toetsenbord van mijn Mac weer te voorzien van witte toetsen. Schakel het toetsenbord uit, neem een stuk keukenrol en spuit hier Glassex op (Niet rechtstreeks op het toetsenbord sprayen!!!). Even goed wrijven en alles ziet er weer als nieuw uit!!! Zorg er natuurlijk voor dat je papier niet TE nat is, kan nooit goed zijn…
  • In aanloop naar de vakantie ben ik al allerlei leuke boeken aan het verzamelen om digitaal mee te nemen. Benieuwd of ik ook daadwerkelijk aan lezen toe ga komen!!!

  

  • Gezellig bij mijn ouders op bezoek en lekker in de tuin met een goede glas rosé. Ik kan vervelender momenten bedenken!!!
  • Mijn Hosta staat eindelijk in bloei!!! Heb er dit jaar voor mijn gevoel erg lang op moeten wachten. Ach, ik mag niet klagen dat ze na 3 jaar toch nog zo mooi bloeit…
  • T-Mobile heeft eindelijk de Persoonlijke Hotspot vrijgegeven. Dit houdt in dat je het internet van je telefoon kunt delen met andere apparaten. Kan de iPad dus ook mooi mee op vakantie en kan ik ook eens even de krant lezen of zo… Ideaal!!!

  

Afgelopen vrijdag was er weer een Twitterborrel, de zogenaamde #TB045. Gezellig een beetje borrelen met mensen die ik via Twitter ken en later zijn we nog met zijn allen op een terrasje in Heerlen gaan zitten. Er kwamen nog wat luchtballonnen voorbij varen… Tja, en als rasechte Twitteraars zat iedereen natuurlijk overal foto’s van te maken… :grin:

  

  • Flux is de laatste tijd erg veel buiten en ik ben erg weinig thuis geweest de laatste dagen. Gisteravond lag ik lekker op de bank tv te kijken en hij vond dat het wel eens tijd werd voor een uitgebreid knuffelmoment… Hij is zó lief!!!
  • Iemand was op een parkeerplaats zo vriendelijk om zijn portier tegen mijn portier aan te meppen zonder zijn naam achter te laten. Gevolg, vette deuk in mijn deur. Gelukkig mag ik van mijn verzekering 1 x per jaar mijn schades laten maken zonder dat mijn no-claim eraan gaat. Vandaag dus even naar de schadeboer en deze haalde de deuk er even uit. Service van de zaak, hij haalde ook nog 3 putjes uit mijn motorkap. Bella is weer mooi!!!
  • Met het vooruitzicht van het strand in Spanje moet je natuurlijk ook goed voor de dag komen met een leuke bikini. Mijn vorige bikini had een klein vlekje en schreeuwde dus om vervanging. Het is deze van Sapph geworden… Ik vind hem leuk!!! :cool:

Inmiddels is mijn laatste werkweek aangebroken (Eindelijk!!!). Nog 3 dagen werken en dan mag ik gaan genieten van 4 vrije weken. Ik ben inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor de vakantie. De hoognodige spullen zijn allemaal gekocht en het inpaklijstje staat al klaar. Nu is het alleen nog maar een kwestie van het koffer inpakken en dan kan ik lekker aan boord stappen van het vliegtuig.

Het weer hier thuis is niet om over naar huis te schrijven, dus ik snak naar een week zon, zee en strand. Heerlijk!!!