En toen zaten de nachtdiensten er alweer op… Vier dagen volledig andersom leven en geen benul van de dagen hebben. Altijd even exit sociaal leven…

Vandaag had ik de wekker gezet om een beetje op tijd wakker te zijn… Afgelopen dagen heb ik bijna iedere dag tot ongeveer 17.00 uur geslapen. Dan is het opstaan, even eten, beetje hangen en dan mag je zo ongeveer alweer vertrekken richting het werk.
Maar vandaag en morgen heb ik lekker een dagje vrij. Alleen woensdag en vrijdag een dagje werken en dan heb ik alweer weekend. Weken vliegen echt om de laatste tijd!!!

Voor wat betreft de telefoon… Ik hoop dat de tijd nu ook een beetje blijft vliegen. Wat mis ik mijn iPhone. Er zit wel internet op zodat ik kan Twitteren en inchecken bij Foursquare en zo, maar het is allemaal ontzettend traag. Veel te klein scherm, geen qwerty-toetsenbord en ga zo maar door. Hopen dat mijn ‘aaifoon’ snel weer retour komt!!!

Zoals ik al zei, het is even een paar dagen exit sociaal leven geweest en ik heb dus verder echt helemaal niets om hier te vertellen.

Tijdens het schrijven van dit blogje belde mijn vader en ik heb meteen maar van de gelegenheid gebruik gemaakt om mezelf voor het eten uit te nodigen vanavond. Erna misschien nog even een potje kaarten, ook gezellig…

Ik wens jullie allemaal nog een fijne maandag!!!