Toen iMovie deze week een update uitbracht voor de iPhone kreeg ik weer zin om te filmen en een beetje te bewerken. Het blijft leuk om later weer eens terug te kijken…

Uiteraard heb je op de iOS-versie niet zoveel mogelijkheden als op de Mac, maar er zitten wel grappige dingetjes tussen… Vooral de geluidseffecten zijn erg grappig en ik lig nog steeds dubbel als ik Flux tijdens het gapen kan laten brullen.

(Klik even op het tandwiel om de filmpjes in 1080p weer te geven)

Zondagavond kwam ik een spelletje tegen voor katten op de iPad. Flux is eigenlijk maar een luie donder en heel erg interessant vond hij het niet. Maar jaja, hij ‘sloeg’ toch 1 keer raak!!!

Gisteren was het dan Halloween en hier in het dorp zijn een aantal hobbyisten die best wel gave dingen maken. Leuk om dus even langs te wandelen… Ze haalden zelfs de voorpagina van de krant, dus ik denk dat het wel een van de mooiste bezienswaardigheden hier in de buurt was.

De filmpjes zijn telkens maar kort en dan blijft het ook leuk om even snel te laten zien. Inderdaad toch vaker doen. Foto’s zijn leuk, maar filmpjes zeggen natuurlijk veel meer.

Wat vinden jullie leuker, foto’s of filmpjes?

Groetjes herfst 2