En dan word je ziek en ben je aan huis gekluisterd. Jeetje, ik heb me toch een partij verveeld de afgelopen dagen!!!

Vrijdagochtend werd ik wakker en voelde me al niet optimaal. Kapster maar afgebeld en lekker lang in bedje blijven liggen. Vrijdag- op zaterdagnacht was het helemaal hopeloos. Ik had een innige relatie met het toilet… :roll:

Zaterdag ben ik 10 minuten beneden geweest om iets te eten te maken en verder heb ik alleen maar geslapen en tv gekeken in bed.

Gisteren al het bed voor de bank verruild en gisteravond gezellig ziekenbezoek gehad van Nadine. Fijn om na een paar dagen weer eens met iemand te kunnen kletsen!!!

Vandaag ben ik nog een dagje thuis gebleven, maar ik begon alweer aardig op te knappen. De verveling sloeg echter giga toe en dan ga je dingen zoeken om de tijd om te krijgen. Ben maar eens begonnen om de vogeltjes weer te voorzien van nieuw eten. Kreeg ik meteen een beetje frisse lucht binnen…

Goed voor de vogeltjes zorgen...

’s Middags een beetje gezocht naar nieuwe Duckies om op mijn iPad te zetten. Beetje gestoeid om er pdf bestanden van te maken en daarna lekker met een hele ‘stapel’ op de bank gekropen.

Met een 'stapel' Duckies op de bank...

Veel zin om te koken had ik nog niet, dus ik heb maar een pizzaatje in de oven gemikt. Makkelijk, maar vooral erg lekker…

Lekker!!! Pizza Tonno...

Zelfs Flux verveelde zich zo te zien helemaal te pletter!!!

In diepe rust...

Omdat mijn maag weer redelijk meewerkt heb ik het vanavond zelfs aangedurfd om een zak chips open te trekken.

Samen met 'Heinz' genieten van #GTST en #GreysAnatomy...

Vanavond lekker op de bank voor de tv en op tijd naar bed. Morgen begin ik weer met werken. Lekker weer naar buiten en bezig zijn met ‘mijn’ kids in de klas. Hopen dat ik genoeg uitgeziekt heb!!!

Nog een fijne avond en alvast een hele fijne dinsdag!!!