Wat een temperaturen buiten. Dit is echt weer voor een Eskimo… Helaas zullen we het nog enkele maanden met dit weer moeten doen en dan kun je maar beter goed voorbereid zijn.

Afgelopen vrijdag kwam ik op de site van Harriët een blogje tegen over mutsen. Tegenwoordig zijn de zogenoemde kamikaze mutsen helemaal in. Eigenlijk zijn ze te lelijk om over naar huis te schrijven, maar ergens zijn ze ook wel heel erg leuk. Ik wilde graag een witte muts van Barts en zag op de site dat deze bij Perry Sport worden verkocht. Voor de zekerheid eerst maar even gebeld. ‘Ja hoor mevrouw, we hebben ze nog in overvloed”. Niet dus!!! Toen ik een half uur later de winkel binnen stapte waren ze ineens allemaal verkocht. Yeah right!!! :???:

Maar Sereentje is niet voor 1gat te vangen en wandelde dus vrolijk het centrum van Heerlen in. (Overigens wel met ontzettend koude oren, stond een vies windje!!!)
Na een aantal winkels afgestruind te hebben zag ik ineens dat er bij de Björn Borg Store opheffingsuitverkoop was. En laten ze daar in de etalage nu net zo’n muts op een pop aan het frotten zijn… Blijkt de muts ook nog maar € 6,95 te kosten, daar hoef je geen koude oren voor te hebben!!! Aankoop van de maand dus!!!

Mijn nieuwe kamikaze muts. Ziet misschien niet uit, maar is heerlijk warm…

Gisterochtend was het zo’n vies en druilerig weer buiten dat het niet echt zin had om ergens heen te gaan. Mooie gelegenheid om de kerstboom op te gaan zetten. Het hele zooitje dus van de zolder gehaald (Trouwens heel raar als je ineens zomaar door een vloerplank heen trapt) en vrolijk begonnen. Na het gehannes met op kleur hangen van de takken, uitvouwen van de takjes en de lampjes (Gelukkig een net, gaat een stuk sneller) en ballen, heb ik weer voor een paar weken extra sfeer in huis…

Mijn kerstboom staat!!! Gezellig, sfeer in huis...

Gisteravond stond uiteraard pakjesavond op de planning. Toen ik in de auto wilde stappen kwam ik echter tot een zeer vervelende ontdekking. Mijn linker achterband was bijna leeg. Ik kan tot nu toe niets zien dat op een gaatje of zo lijkt, moet dus vandaag maar eens even kijken hoe ik bij de bandenboer ga komen. Banden liggen er tenslotte net twee weken onder.

Tja, zonder auto was het een beetje moeilijk om bij mijn broertje te komen en ik heb dus maar mijn vader gebeld. Die was zo lief om me tijdens zijn koopzondag even op te komen halen en ’s avonds zijn we dus samen naar mijn broertje gereden.

Geweldig, de kids waren helemaal uit hun dak aan het gaan omdat ze wisten dat Sinterklaas op bezoek zou komen. Vreemd, ze werden ineens heel stil toen hij ook daadwerkelijk binnenkwam… :mrgreen:

Sinterklaas en zijn Pieten...

Sinterklaas is toch wel een erg dubbelzinnige man en we hebben dan ook diverse keren in een gigantische deuk gelegen. Tja, als je aan een vrouw vraagt of ze even ‘je staf vast wilt houden’… :roll:

Het was in ieder geval weer een erg gezellige avond. Omdat de kids vandaag gewoon naar school moesten zijn ook wij weer redelijk op tijd naar huis gegaan en lag ik ook lekker vroeg in mijn bedje…

Vandaag nog een dagje vrij… Gelukkig maar, beetje lastig naar Eindhoven rijden op 3 wielen. Dadelijk met pap eens even kijken of we het reservewiel eronder gelegd krijgen. Zal ook nog lachen, gieren, brullen worden…

Update 11.45 uur:

Met hulp van pap en de buurman even het reservewiel erop gelegd. Bleek uiteindelijk alleen een lek ventieltje te zijn. Gelukkig heeft de bandenman een goede service en werd alles gratis vervangen en weer omgelegd. Ik ben weer happy!!!

Fijne maandag allemaal!!!