Ondanks dat ik vorige week heb geschreven dat ik nogal inspiratieloos was moet ik jullie waarschuwen voor de onderstaande log… Er is nogal veel “gebeurd” deze week en het is een aardig lang verhaal geworden. Om het nog een beetje overzichtelijk te houden heb ik er maar even een soort dagboek van gemaakt.

Dinsdag

Na de hoosbui van maandag hebben ik en een vriendin het toch aangedurfd om gezellig ’s avonds een avondje te gaan bbq’en. Ze zou woensdagnacht op vakantie vertrekken naar Rhodos en we moesten er nog even een gezellig avondje van maken.
Omdat we de vorige keer nogal wat ruzie hadden met de kolen op de bbq heb ik deze keer maar mijn electrische bbq uit het stof getrokken en deze gewoon meegenomen.
Groot succes!!! Ding insteken, even een kwartiertje warm laten worden en het vlees bakt als een tierelier!
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het ding al een hele tijd in de kelder had staan nadat ik het van vrienden een paar jaar geleden voor mijn verjaardag had gekregen. Nu vind ik alleen bbq’en niet echt je van het en is het er eigenlijk nooit van gekomen om het ding in gebruik te nemen.
Maar ik ben om!!! Ik hoop dat de zomer nog even aanhoudt, want nog makkelijker bbq’en dan met dat dingetje kan eigenlijk helemaal niet!!!
Het zoontje van mijn vriendin had pas een nieuwe badmintonset gekregen en wilde wel even een spelletje met ons doen. Hij is pas 9 en ik dacht, ach, laat ik maar even met hem spelen. Nou, dat heb ik geweten!!! Hij kan het gewoon al ontzettend goed en ik heb echt moeten rennen en mijn best moeten doen, hahahaha…
Ik had al jaren niet meer gebadmintond en besefte nu weer hoe leuk het was en was dus ook meteen weer enthousiast. Helaas iets te enthousiast, want woensdag had ik aardig spierpijn!!! Ach ja, ik weet in ieder geval wel dat ik heb bewogen!!!

Woensdag

Na veel middagdiensten, nachtdiensten en heel veel regenavonden ben ik eindelijk weer eens met mijn vader mee op luchtballonnenjacht gegaan. Ik had van hen voor mijn verjaardag een verrekijker gekregen en het werd nu toch wel hoognodig tijd dat die eens in gebruik zou worden genomen!!!
Dus omstreeks 19:30 uur naar de berg en gehoopt dat we iets zouden zien. Tja, en dan is het heerlijk weer, je staat te turen en je ziet… niets!!! Na een hele tijd kijken zagen we heel erg in de verte twee ballonnen hangen. Zelfs met de verrekijker moesten we moeite doen om ze te zien, maar ze hingen er toch. Even gebeld met Natasja die ook op “jacht” was en die zag ze ook hangen. Dus weer in de auto en in de richting van Brunssum gereden waar we dachten dat we ze zagen hangen. Helaas, toen we hier aankwamen waren de ballonnen in geen velden of wegen meer te bekennen…

D-OPFG

Maar eens gebeld met een vriend van mijn vader die op het industrieterrein bij Kerkrade op zoek was gegaan. En weliswaar, hij zat achter een ballon in Bocholtz aan. Dus hup, de autoweg op en snel ook die richting uitgereden. Nou, we waren net op tijd. In de buurt van Vaals, in het plaatsje Holset de ballon inderdaad aangetroffen die ongeveer 10 minuten later in een wei landde. Deze keer een Duitse ballon die we ook nog niet in de collectie hadden.
Onderweg naar de ballon had ik Natasja ook nog even ingelicht en ook zij stond foto’s te maken.
Buiten het foto’s maken dus ook nog even gezellig staan kletsen. Wederom dus weer een geslaagde ‘jacht”, weliswaar eentje met hindernissen, maar we hadden wel weer een ballon!!!

Donderdag

Ik had me al een hele tijd verheugd op Corio Tropical in Heerlen. Een jaarlijks terugkerende happening met overdag een “tropische” markt en ’s avonds gezellig buiten op het plein staan met live-muziek. Aangezien ik overdag moest werken heb ik van de markt niets meegekregen en ben ik alleen het ’s avonds geweest. Jeetje, wat was het ontzettend druk. Het was heel erg gezellig maar helaas werd ik bevangen door de hitte. Het was omstreeks 00:30 uur nog steeds 28 graden en in de grote drukte werd het me ineens slecht. Bijna flauwgevallen en maar eens even gaan zitten… Ik was blij toen ik omstreeks 01:15 uur thuis was en lekker relaxed in bed kon gaan liggen. Natuurlijk geen fijne afsluiter van de avond, maar al met al heb ik wel een hele leuke avond gehad!!! Wordt tijd dat ik weer eens wat vaker ga stappen!!!

Vrijdag

Omdat ik al een paar dagen problemen had met mijn vaatwasser (ik had hem al 6 keer laten lopen, maar er gebeurde niets) toch maar eens even een monteur laten komen. En jawel hoor, hetgeen waar ik al bang voor was is ook inderdaad uitgekomen. De motor van de vaatwasser had het begeven waardoor het laten maken in verhouding veel duurder zou zijn dan gewoon een nieuwe aan te schaffen. Eens even de rekening opgezocht en hierbij bleek dat ik het ding in mei 2006 had gekocht en dat de garantie dus helaas was verlopen.
Tja, en dan… Ik heb gewoon een ****hekel aan afwassen en er moest dus absoluut weer een nieuwe komen. Dus… eens even door wat folders gebladerd en eens even met mijn ouders gebeld. Die gingen wel eens even voor mij kijken in het winkelcentrum en hebben daar een mooi apparaat voor mij gekocht (althans, besteld) en ik krijg hem dinsdag geleverd en geïnstalleerd. Het is wel een bak geld, maar ja, gemak dient toch maar de mens…

Zaterdag

Zaterdag heb ik de hele dag gewerkt en ben thuis zo ongeveer dood ongevallen op de bank. Verder dus eigenlijk helemaal niets gedaan.

Zondag

Hehe, eindelijk de laatste dag werken. Ik had mijn dienst geruild zodat ik vroeg klaar zou zijn en dus ook eerder aan mijn vakantie kon beginnen.
Het was gelukkig een erg rustige dienst en om 15 uur was het dan na meer dan een jaar eindelijk zover.. Ik heb ZOMERVAKANTIE!!!!!
’s Middags ben ik vanuit het werk naar mijn ouders gegaan. Mijn moeder was deze week jarig en ik moest dus nog even een bloemetje op haar graf gaan zetten.
Daarna heb ik even met een paar glaasjes Bacardi Cola Light de vakantie ingeluid, een erg gezellige avond moet ik zeggen.

Maandag

Toen ik gisteren wakker werd was ik niet zo heel erg blij met mezelf, de Bacardi had toch net iets te rijkelijk gevloeid… Ach ja, ik had in ieder geval weer een leuke dag voor de boeg.
Als eerste even samen met mijn ouders richting de Ikea. Hun wilden even voor nieuwe borden kijken en ik ben uiteindelijk met een nieuw bestek op huis aangekomen. Ik wil ook graag een nieuw servies, maar ze hadden niet echt iets van mijn gading. Het bestek dat ik tegenkwam vond ik echter zo leuk (of eigenlijk lekker design-strak) dat ik dat wel alvast heb meegenomen. Het is het “DATA” bestek geworden.

Van daaruit meteen doorgereden naar Maasmechelen in België om bij Fratelli heerlijk Spaghetti Carbonara te gaan eten. Heerlijk!!! Absoluut een restaurant dat voor herhaling vatbaar is.
Hierna naar huis en de rest van de dag lekker niets meer gedaan (ik had toch nog steeds een kleine kater…).

Dinsdag

En nu ben ik, terwijl ik dit blogje in elkaar flans, aan het wachten op Maxwell die mij dadelijk de nieuwe vaatwasser komt brengen en aan komt sluiten. Kan ik eindelijk de keuken weer op orde brengen, gelukkig…
Ze zouden voor 14 uur komen, ik hoop dat dat ook echt zo is…

Deze reis niet zo veel plaatjes, maar wel weer een aardig verhaaltje om te lezen… Nu ik vakantie heb zal er wel weer niet zoveel van bloggen terecht komen, maar jullie zullen mij beslist wel weer tegenkomen.
Ik ben in ieder geval wel iedere dag op Twitter te vinden, die kan ik namelijk ook mooi met mijn GSM updaten.

Wat de rest van de vakantie nog voor mij in petto heeft weet ik niet, maar ik weet in ieder geval wel dat ik er ontzettend van ga genieten!!!!

Ik wens iedereen nog een fijne dinsdag!!!