Ik moet me verontschuldigen. De laatste tijd schiet het bloggen er behoorlijk bij in… Ik probeer nog wel bij jullie blogs langs te komen, maar ook het achterlaten van een reactie is er niet altijd bij. Ik ben momenteel even een zogenaamde ‘lurker’.

Zoals jullie nu inmiddels wel weten ben ik dus begonnen met de deeltijdopleiding aan de PABO en dit slokt behoorlijk veel vrije tijd op. 38 uur werken bij mijn huidige werkgever, 1 dag stage lopen op een basisschool en 2 avonden in de week naar school is best druk!!!

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het allemaal hartstikke leuk, maar ik moet nog even mijn draai en ritme zien te vinden. Als ik nu een baan van 9 tot 17 had was het allemaal misschien een beetje makkelijker, maar ik werk nu eenmaal met onregelmatige diensten. Buiten dus de uren die ik hierboven omschrijf zit er ook nog wel een bulk werk aan die thuis gedaan moet worden. Lesvoorbereidingen schrijven, werkstukken, Persoonlijke OntwikkelingsPlannen en ga zo maar door. En ALS ik dan eens even een vrij uurtje heb vind ik het eigenlijk wel lekker om even op de bank voor de tv te hangen.

Natuurlijk moet er tussendoor ook nog even een beetje tijd zijn voor ontspanning, ook niet geheel onbelangrijk. Gelukkig heb ik komende vrijdag een gezellig etentje met vrienden op het programma staan. Even gezellig met zijn allen bijkletsen en genieten van lekker eten.

Als ik binnenkort alles een beetje op een rijtje heb zal ik hier dus wel weer vaker te vinden zijn. Ik ben jullie in ieder geval niet vergeten!!!