Wat een heerlijke maar ongelofelijke drukke week heb ik gehad!!! Ik ga jullie waarschuwen, het gaat een heel lange log worden met lekker veel fotootjes!!!

Ik ben deze week eerst een dagje bij Nicole geweest en we hebben lekker een beetje met zijn drietjes gehangen. Nicole vond dat ze een aantal nieuwe foto’s voor Hyves moest hebben en ze heeft even samen met Noëlle geposeerd voor de camera.
Toen we eenmaal een beetje op dreef waren hebben we ook Noëlle de camera in de handen geduwd om te kijken of het haar zou lukken om ook een foto van ons tweetjes te maken.
Vier jaar en dan al zo’n mooie foto’s maken, ze wordt later zeker weten een volleerd fotograaf!!!!

Donderdagavond hadden we een sieraden- en tassenparty bij de buurvrouw van Nicole. Een erg gezellige avond met een zooi “mutsen” bij elkaar!!! De sieraden waren niet helemaal mijn stijl, ik ben toch iets meer van het stoerdere, maar ze hadden wel ontzettend leuke tassen!!! Nu liep Nicole ineens met een tas om haar schouder die ik eigenlijk heel erg leuk vond. Ze had ook nog een andere tas in haar handen en ik heb haar ervan overtuigd dat die VEEL leuker bij haar stond. Hahaha, ze snapte de hint gelukkig wel en heeft dus die hele leuke tas mooi om mijn schouder gedrapeerd. Thnx Coll!!!
Ondanks dat ik de week ervoor ook nog een tas had gekocht, heb ik deze toch lekker meegenomen. Een mens moet toch een beetje kunnen wisselen!!!

Ik had met Desirée afgesproken om dit weekend naar Bospop te gaan. Haar zoontje ging bij oma logeren en dat hield dus in dat ze vrijdag ook al een vrije avond had. Dus hup, even mee naar het café waar ik meestal op vrijdag heen ga en daar een heel gezellige avond gehad. Geprobeerd om het niet al te laat te maken, want zaterdag zou een zeer lange dag worden!!!

En gisteren was het dan zover, Bospop!!! Misschien hebben jullie al een beetje meegekeken op mijn Moblog en op Twitter, we hebben echt een topdag gehad!!!
Een tijdje geleden had ik samen met Sandra, een collega, het programma bekeken en waren we tot de conclusie gekomen dat de zaterdag toch wel het beste programma had. Ik had Desirée gecharterd en zij haar man en zus. Gezellig met zijn vijven dus richting het festivalterrein.

Het programma begon met The Bangles. Leuk om mee te beginnen moet ik zeggen. Helaas kende ik maar twee platen… Hierna kwam Racoon. Nooit geweten dat dit zo’n goeie band is!!! Ik heb uiteraard wel de bekende platen op de radio gehoord, maar wat kan die jongen ontzettend goed live zingen!!! Ik heb vandaag meteen twee cd’s van hem gedownload!!!

Na Racoon kwam Steve Luckather, de oud-frontman van Toto. De muziek was niet helemaal onze stijl en we zijn eens even over het terrein en langs de kraampjes gaan struinen. Uiteraard de rest van de dag nog een paar keer erlangs gelopen en ik heb een paar kleinigheidjes gekocht. Ik vind het altijd leuk om een aandenken aan een concert of een festival te hebben en MOET dus altijd iets kopen. Dit keer is het een “Arafat”-shawl, een lederen armband en een sleutelhanger geworden.

Terug op de plaats gekeken naar het optreden van Crowded House. Ook erg leuk moet ik zeggen. Inmiddels begon de lucht zich wel weer heel erg te betrekken en we waren bang “Weather With You” een regendans zou gaan worden. Het is gelukkig bij een paar druppels gebleven.

Eigenlijk was het de hele dag een beetje een gevecht tegen de regen. De hadden 70% kans op neerslag gemeld. De zon scheen echter toen we vertrokken en we hadden goeie moed. Maar alsof de duivel ermee speelde, toen we de entree voorbij waren begon het te regenen. Dus de meegenomen poncho’s aantrekken en hopen op beter weer. Gelukkig, de weergoden waren ons goed gezind. Er zijn op de hele dag een paar druppels gevallen, maar we hebben ook volop van het zonnetje mogen genieten. Je krijgt wat je verdiend!!!!

Hierna een optreden van Mick Hucknall, de frontman van Simply Red. Ik ben al eens eerder naar een concert van Simply Red geweest en heel eerlijk, ik vond er toen geen bal aan. Het waren wel leuke platen, maar hij stond maar een beetje als een dood vogeltje op het podium.
Deze keer was het echter geen muziek van Simply Red, maar A Tribute To Bobby ‘Blue’ Band.
Hij had een geweldige band achter zich staan en hij zong de bluesplaten in “zijn” stijl en spring weliswaar heel energiek over het podium. Een erg goed optreden dus.

En dan de kaskraker van de avond, degene waar eigenlijk iedereen voor was gekomen. Carlos Santana!!!
Wow, die man is dus echt een gitaarvirtuoos, ongelofelijk wat hij voor een geluid uit 6 snaren kan toveren… Ik heb echt staan/zitten genieten van zijn muziek.

Zitten? Ja, zitten? Toen Santana begon te spelen stonden we inmiddels al ruim 10 uur op onze voeten en die van mij begonnen luid te protesteren. Ik kon letterlijk niet meer op mijn voeten staan en wist niet meer wat ik met mezelf aanmoest. Buiten dat was het op “onze” plaats ineens ontzettend druk en had ik alleen maar hele lange mensen voor me rondspringen (Ik ben maar 1.60 m, dan is een ander als gauw lang). Dit alles tesamen maakte het er niet beter op en ik heb ervoor gekozen om uit de menigte te stappen en ben lekker langs de zijkant tegen een hek aan gaan zitten. Ik kon niets zien (de rest van de tijd door die langen ook al niet…), maar ik heb nog heerlijk van de rest van het optreden kunnen genieten.

Net voor het einde heb ik de rest even een sms gestuurd en zijn we vertrokken zodat we ook de grote drukte voor zouden zijn. Rustig naar huis kunnen rijden en omstreeks 01:30 uur lag ik na een vermoeiende maar wel een ontzettend leuke dag lekker in bed.

Ik heb wel foto’s gemaakt van de hele dag, maar door mijn lengte is het vaak moeilijk om over de menigte een beetje een fatsoenlijke foto te kunnen maken. Ik heb de door mijn gemaakte foto’s wel al in mijn fotoalbum gezet. Maar… niet getreurd, ik ben uiteraard niet de enige die foto’s heeft gemaakt en als ik de foto’s van de rest van de groep heb zal ik deze ook zeker in het album gooien. Jullie hebben in ieder geval al een klein voorproefje gehad!!!
Op de site van Bospop staan ook een heleboel foto’s zag ik net, dus daar kunnen jullie eventueel ook nog even een kijkje nemen.

Morgen even geen Sonja-logje van mij. Ik heb deze week even een dipje gehad en het eten op Bospop was ook niet helemaal Sonja-proof moet ik zeggen. Morgen ga ik met volle moed weer opnieuw aan het boek beginnen en dan zal er volgende week zeker weten weer een logje verschijnen.