Het is erg… Ik zit als een klein kind tekeningetjes te maken op mijn iPhone en iPad. Ik heb er een nieuwe verslaving bij, Draw Something

Gelukkig ben ik niet de enige die verslingerd is geraakt aan dit spel. Als ik wil kan ik de hele dag door tekenen, er is altijd wel een van mijn vriendjes online die mijn tekening wilt raden of iets voor mij wilt tekenen.

Omdat het spel ook voor Android geschikt is, is het aantal tegenspelers ineens behoorlijk hoog. Ik heb de grootste lol hier in mijn eentje… De tekenkwaliteiten van sommigen is echt waanzinnig, terwijl er bij andere spelers (waaronder ikzelf) kleuterschooltekeningen tevoorschijn komen.

  

Ik heb inmiddels al de keuze gemaakt om de betaalde versie aan te schaffen. De app kost maar € 0,79 en dan ben je geheel reclamevrij. Bovendien krijg je ook nog 400 muntjes waarmee je dan weer kleurtjes kunt ‘kopen’ om te tekenen.

De app is tot nu toe nog geheel in het Engels, maar misschien dat ze ook ooit wel een Nederlandse versie op de markt gaan brengen. Hoe meer spelers, hoe meer kans  lijkt me. Af en toe wil de app nog wel eens blijven ‘hangen’ en werkt niet alles vlekkeloos. Gisteren is er echter al een update uitgekomen die al veel problemen oploste. Ik twijfel er niet aan dat de app nog meer verbeteringen zal gaan krijgen.

Als we al vriendjes zijn op Facebook kun je me sowieso vinden, anders is mijn gebruikersnaam ‘serenacloos’. Ga ik jullie binnenkort ook tegenkomen in dit ontzettend leuke spelletje?