Wat vandaag een prachtige dag had moeten worden is uitgelopen op een regelrechte tragedie. Iedereen zal inmiddels wel het nieuws hebben gehoord of gezien van de aanslag die op de koninklijke familie is gepleegd tijdens de optocht richting paleis Het Loo.
Ik zag het live (weliswaar op tv) gebeuren en was echt verbijsterd. Ongelofelijk wat 1 persoon voor een ravage en leed aan kan richten binnen luttele seconden.
Op het moment van schrijven zijn er inmiddels 5 doden te betreuren, niet te beschrijven…

Nu weten de meesten van jullie wel dat ik er vrolijk op los twitter… Vandaag heb ik mezelf geloof ik overtroffen. Twitter is vandaag echt een gigantische nieuwsbron gebleken. Van alle kanten werden er links naar foto’s, filmpjes en nog veel meer gepost. Ik was niet meer bij de laptop vandaan te slaan en ben uiteindelijk maar met de laptop op schoot voor de tv gaan zitten om ondertussen ook het nieuws op tv te kunnen volgen.

Voor de mensen die ook mijn wie, wat, waar op Hyves volgen… Sorry voor de vele berichten, maar de helft komt niet eens door…
Ga maar eens kijken op mijn Twitteraccount om te zien wat ik vandaag allemaal gepost heb…
Nu zul je altijd zien dat op zo’n moment je internetverbinding eruit knalt… Wat kan een mens dan blij zijn met internet op de gsm, mijn iPhone heeft vandaag echt overuren gedraaid.
Inmiddels werkt alles gelukkig weer naar behoren en kan ik mijn blogje hier rustig typen.

Nieuwsberichten spreken er nu van dat de dader inmiddels al hersendood zou zijn en het mogelijk niet zou overleven. Ik hoop dat hij het overleeft. Hij verdient het om zijn straf te ondergaan en heel Nederland wil graag weten wat zijn motieven waren om de aanslag te plegen. Zo “makkelijk” mag hij er niet vanaf komen!!!

En dan nog een leuk nieuwtje…

Ik heb het er hier nog helemaal niet over gehad. Mijn vader is op 12 mei 10 jaar getrouwd. De meesten die mij kennen weten wel hoe een en ander in elkaar zit en ik heb het dan meestal ook gewoon over “mijn ouders”. Om dit heuglijk feit te vieren nemen ze mij en mijn stiefbroertje met vriendin en kids een lang weekend mee naar Center Parcs. Leuk!!!
Morgenochtend vertrekken we met zijn allen richting “De Kempervennen”.
Uiteraard gaat de iPhone mee en zullen jullie mijn belevenissen wel kunnen volgen op Twitter. Ik neem ook de laptop mee en als ik gebruik kan maken van draadloos internet komt er misschien ook nog wel een klein blogje tussendoor. Mocht dit niet zo zijn… Dinsdag zal ik hier beslist wel iets posten en zullen de foto’s online komen!!!

Tot dinsdag!!!