Alweer een paar daagjes geleden dat ik iets heb geschreven. Heb bijna alle dagen gewerkt en ’s avonds op de bank gebeurt er niet echt veel… Had/heb dus niet echt veel om over te loggen.

Wat heb ik zoal deze week gedaan? Eventjes hard nadenken…

Dinsdagavond ben ik na het werk eventjes bij een vriendin op de koffie geweest. Ik had een paar spelletjes voor de Nintendo DS geleend van haar zoontje en nu ik mijn kaartje binnen had moest ik die uiteraard eventjes terug brengen. Lekker een avondje buiten kunnen zitten…

Woensdagavond heb ik de laatste Italiaanse les van dit jaar gehad. We hebben de 18e nog een afsluiting met een Italiaanse kookles (Dus een SAS-dagje…) en dan heb ik 4 maandjes “vrij”.  Inmiddels dus al mijn tweede jaar afgesloten, die tijd vliegt echt. Ik vind het echter nog steeds erg leuk, dus ik ga volgend schooljaar weer braaf verder.

Gisteren zou ik vanuit het werk de “Megadag” hebben. De mensen die hier al wat langer meelezen weten misschien nog dat ik hier vorig jaar ook ben geweest. Helaas, toen ik gisterochtend wakker werd hoorde ik het al, de regen kwam met bakken uit de hemel. Toen ik op het werk kwam bleek dus helaas dat alles was afgelast. Erg jammer, er gaat altijd veel tijd zitten in de organisatie van alles, en mijn kans om Chipz! te zien (whahahaha) kon ik nu dus ook op mijn buik schrijven. Ach ja, ik hoop dat het volgend jaar weer beter weer is…

Vandaag heb ik lekker een dagje vrij. Als ik vroege heb gehad dan ben ik meestal erna een paar dagen niets waard. Ik vandaag dan ook tot 09:40 uur geslapen, heerlijk, was al lang geleden dat ik zo lang in mijn bedje had gelegen!!!

En dan Sonja… Ik word helemaal gek, ik ben deze tot nu toe met zeggen en schrijven maar 1 ons afgevallen. Klopt het inderdaad dat je een tijdje stilstaat op het gewicht dat je het langste hebt gewogen? Ik heb me echt heel erg netjes aan het boek gehouden en niets gesnoept of iets dergelijks…
Ach, ik probeer me gewoon netjes eraan te houden, dan moet er uiteindelijk wel weer iets vanaf gaan…

Gisteren werd ik gebeld of ik bijles wiskunde aan haar zoon kon geven. Hij heeft binnenkort proefwerkweek, dus ik ga vanmiddag eens even een paar uurtjes met hem aan de slag.
Vanavond weer naar een vriendin voor ons wekelijkse weegavondje (waar dus bijna niets vanaf is) en er nog even een gezellig avondje van maken.

De rest van het weekend heb ik middagdienst, dus ik zal hier weer weinig te vinden zijn…

Voor iedereen een heel fijn weekend!!!