Alweer een paar dagen niets geschreven…
Nu is dat in de vakantie bij mij meestal een stuk minder ook omdat ik gewoon veel weg ben en dergelijke…

Zo ook afgelopen dagen… We hadden de dierentuin-tic.
Maandag zijn we naar het Aachener Tierpark geweest. Een leuk en niet te groot park hier vlak over de grens. We hebben echt alle weerseizoenen van het jaar gehad die dag, maar het was wel erg gezellig. Hieronder een paar fotootjes…

Eendje voeren

Op de wipkip

Hahaha, het was ons zo goed bevallen in de dierentuin dat we meteen maar besloten om dan op dinsdag naar het Gaiapark te gaan.
Helaas was het weer nu wel een stuk slechter dan maandag. Maar… door een beetje regen laten we ons niet uit het veld slaan… Gelukkig klaarde het na een dik uur vrijwel helemaal op en hebben we nog lekker in het zonnetje kunnen lopen. Ook hier uiteraard weer een paar foto’s gemaakt…

In de mammoethut

Makula

Voor de rest van de foto’s moeten jullie maar even op mijn Flickr-Album kijken, want we hebben met 3 man foto’s gemaakt, hadden er een beetje erg veel….

Nadat we gisteren thuis waren gekomen zijn mijn oom en tante hun nieuwe pup gaan halen. Het is een kruising tussen een Whippet en een Boomer. Ze hebben hem Spike gedoopt…
Is het geen megascheetje???

Spike

Zoals ik eerder al schreef zou ik het weekend van 13 t/m 16 juli naar Center Parcs gaan. Nu was er eigenlijk vanalles tussen gekomen en uiteindelijk hebben we het vandaag moeten verplaatsen. Nu vertrekken we overmorgen al voor een lang weekend!!! Hahaha, wel heel kort dag, maar wel leuk!!!! Komende dagen dus erg druk om alles snel in orde te maken.

Vanochtend wel nog even flink gescrapt. Ik had een aantal zwart/witfoto’s af laten drukken en had hiervoor bij Pipoos speciaal papier gehaald. Ik vind hem zelf een van de mooiste tot nu toe!!!

Black and White

Verder ook nog een aantal foto’s van Flux af laten drukken en deze eveneens ingeplakt. Ik heb alleen nog een klein beetje het idee dat ik iets mis in de scrap, kan alleen niet goed verwoorden wat precies. Hebben jullie misschien suggesties?

Flux

Zo, voorlopig is dit logje wel weer lang genoeg en hebben jullie weer even een aantal fotootjes kunnen kijken… Ik hoorde vandaag dat ik mijn laptop mee kan nemen naar Center Parcs omdat er daar internet is. Misschien dus dat ik vanaf Center Parcs nog even log, misschien eerder en anders zeker erna!!!! (Dat was vrij vaag he…???)

Fijne woensdag nog!!!!