De laatste maand, zelfs de laatste dag, van het jaar. Deze maand was ik vooral druk met het kijken naar films en series en kwam er van lezen weinig terecht. 

Toch las ik wel ’s avonds voor het slapen gaan vaak nog even een hoofdstuk en vandaag moest en zou ik nog een boek uitlezen. Het kon toch niet zo zijn dat ik december geen enkel boek had uitgelezen!!! Met dit boek is de uiteindelijke stand op 62 gekomen. Niet slecht, dat zijn gemiddeld toch ruim 5 boeken per maand.

De ZondaresTess Gerritsen – De Zondares

Wat een ontknoping!!! Gedurende het hele boek had ik geen flauw idee wie achter de gruwelijke moorden op de twee nonnen in het klooster kon zitten. In dit boek maken we eindelijk echt kennis met Maura Isles. Ook Rizzoli blijkt een zachte kant te hebben die ik nog niet eerder heb gezien. Om voor nieuwe lezers verder niet te veel prijs te geven zal ik verder niets meer vertellen. Ik weet alleen dat dit boek ontzettend uitdaagt om snel weer verder te gaan in deel 4.

 

 

Ik ben benieuwd hoeveel boeken ik in 2014 zal lezen. Ik begin met een doel van 50 boeken, dat kan later altijd nog bijgesteld worden. Hebben jullie nog tips voor boeken die ik absoluut moet lezen?

Groetjes-Serena-schuin-winter