Morgen is het alweer zover… De zomer is voorbij en de herfst doet zijn intrede. De tijd van de donkere dagen voor Kerst komt weer langzaam dichterbij. De achterdeur blijft weer dicht en de verwarming gaat weer aan…

Het is echt te merken dat het herfst begint te worden. ’s Avonds is het ineens een stuk vroeger donker en als ik ’s ochtends om 06.30 uur richting mijn werk vertrek is het ook nog stikdonker.

Dit is niet mijn tijd van het jaar, ik houd van de lente en de zomer. Ik word somber van het feit dat het meer donker dan licht is buiten en dat ik binnen ‘opgesloten’ zit. Helaas hebben we niets over het weer te zeggen en moeten we er maar het beste van maken.

Met deze dagen kruip ik het ’s avonds het liefst vroeg in bed. Dat is ook één van de redenen dat ik de afgelopen dagen erg weinig online ben geweest. Ik heb geen zin om alleen beneden te zitten en dan schiet het bloggen en het reageren op andere blogs er een beetje bij in. Ach, ik raap mezelf weer bij elkaar en leef gewoon weer naar het voorjaar toe!!!

Dankzij Miranda is de header van mijn site een beetje in herfstsferen gebracht, dankjewel weer daarvoor!!! Toch hier maar weer een beetje actiever gaan worden, iedereen is weer terug van vakantie en Google Reader begint zich alweer aardig te vullen.

Wat is jullie favoriete tijd van het jaar?