En dan is de eerste week van 2012 alweer achter de rug. De week is echt voorbij gevlogen!!!

Deze keer had maar een werkweek van 4 dagen waarin ik al 2 dienstwisselingen had. In plaats van 2 dagdiensten mocht ik 2 extra middagdiensten draaien en kon ik dus heerlijk uitslapen. Ik werd bijna rijk door de verschuivingsuren!!!

Verder niet veel schokkends gedaan. Ik ben gezellig koffie (Nou ja, cola dan…) gaan drinken bij een vriendin. Gezellige dingen doen was tenslotte 1 van de To-Do’s voor 2012. Verder spendeerde ik mijn vrije uurtjes lekker thuis waar ik een beetje tv keek en probeerde om iedere dag een blogje online te plempen.
Ik heb me voorgenomen dat ik wil proberen om iedere dag een blogje te plaatsen, hoewel ik geen flauw idee heb of me dat gaat lukken. De eerste 7 dagen zijn nu in ieder geval al een feit!

Komende week gaat een drukke week worden. School gaat weer beginnen dus ik mag weer stage gaan lopen en tevens zelf weer 2 avonden naar school.

Vrijdagavond staat er dan na lange tijd weer een Twitterborrel op de planning voor de mensen uit de omgeving van Heerlen. Mocht je ook willen komen? Meld je dan even aan via deze link, hoe meer zielen hoe meer vreugde!!!

Buiten is het voor de verandering ontzettend mistroostig weer, niet echt geschikt om iets leuks te gaan doen. Goede reden om me vandaag dan maar eens gigantisch op mijn schoolwerk te gaan storten.

Ik ga eerst de ochtend eens goed beginnen met mijn krantje en een lekker ontbijtje en dan ga ik daarna vrolijk aan de slag. Ik wens jullie allemaal een ontzettend fijn weekend!!!