Vorige week postte ik een blogje waarin jullie allemaal een vraag aan mij mochten stellen. De animo was niet overweldigend, maar een aantal mensen stelden toch een paar vragen. Bij deze dus de antwoorden…

Jennifer vroeg: ‘Wat zijn jouw wensen en dromen voor de toekomst?’

Een van mijn wensen is dat ik niet de rest van mijn leven alleen zal blijven. Ik hoop dat ik ooit nog de prinses op het witte paard tegenkom en dat ik daar heel gelukkig mee kan worden.
Verder hoop ik dat ik in mijn huidige baan nog kan groeien en eventueel promotie kan maken naar een leuke functie. Het is nu eenmaal een feit dat als je een baan hebt die goed betaalt, de rest ook allemaal net even iets makkelijker wordt…

Wanda vroeg: ‘Hoe reageerden je familie en vrienden op je mededeling dat je op vrouwen valt en niet op mannen?’

Ik kan me niet herinneren dat ik 1 negatieve reactie heb gekregen. Ik kreeg zelfs opmerkingen te horen dat ze het fijn vonden dat ik er zelf nu ook eindelijk achter was. Inmiddels is dat al ruim 16 jaar geleden.
Aangezien ik er gewoon open over ben doet er ook eigenlijk niemand moeilijk over. Wat dat betreft is het natuurlijk wel fijn dat we in een redelijk ‘accepterende’ maatschappij leven. Ik ben er overigens ook heel makkelijk in. ‘Past het je niet? Dan is daar het gat van de deur. Voor jou 10 anderen.’

Saskia stelde zelfs 2 vragen: Wat is je favoriete schrijfster/schrijver?

Poeh, dat is een moeilijke vraag! Ik denk niet dat ik het terug kan brengen naar 1 schrijfster of schrijver.
Ik lees heel graag de boeken van Tess Gerritsen, ik zit nu dan ook met smacht te wachten op het nieuwe boek ‘Sterf twee keer’ in de serie van Rizzoli & Isles.
Van de Nederlandse schrijfsters ben ik fan van de boeken van Simone van der Vlugt en Chantal van Gastel.
Nee, ik kan niet daadwerkelijk maar eentje kiezen. Er zijn zo veel goede boeken!!!

‘Wat wil je ooit nog eens in je leven doen/bereiken/durven?’

Ik wil heel graag eens een keer een reis naar Amerika maken. Het lijkt me heel erg gaaf om een rondreis te maken en daarbij dan de grote bezienswaardigheden allemaal te bezoeken. Ooit, als ik heel veel verlof en geld heb ga ik die droom nog waarmaken.

Dat waren dus mijn antwoorden. Mochten jullie nog meer vragen hebben mogen jullie ze gewoon stellen hoor!!! Als er genoeg vragen binnenkomen wil ik er gewoon nog een extra blog aan wijden.

 

Groetjes