Tja, en als je 7 dagen lang om 06.15 uur bent opgestaan kun je op je vrije dag ook niet echt uitslapen door het biologische klokje. Dus zaterdag was ik al om 06.30 uur en kon ook echt niet meer slapen…

Na een beetje te hebben liggen woelen en draaien ben ik uiteindelijk toch maar opgestaan. Wat ga je doen als je zo vroeg wakker bent? Juist!!! Dan loop je al om 08.20 uur in de Duitse Aldi om de boodschapjes binnen te halen. Dat was al de eerste To-Do die ik van het lijstje kon strepen.

Thuisgekomen alles opgeruimd en eigenlijk had ik gewoon zin om te shoppen. Ik was wel toen aan een paar nieuwe broeken… Dus weer in de auto gestapt en naar de Designer Outlet in Roermond gereden. Hier moet ik bij sommige winkels echt met oogkleppen op langslopen omdat ik anders in 1 keer mijn hele loon uitgeef. Uiteindelijk toch wel erg goed geslaagd. Een shirtje van Gaastra, een nieuwe Levi’s 501, een broek van s.Oliver en zomergympies van Nike. Ik kan voorlopig weer even vooruit!!!

Als je een merkfreak bent (En stiekem ben ik dat toch wel) is zo’n Outlet echt de uitgesproken plek om naartoe te gaan. Het scheelt echt waanzinnig qua prijs… Kun je tenminste nog iets extra’s kopen!!! ;-)

Zaterdag had ik toch nog in de planning staan om ook iets in het huishouden te doen. Het meest misselijke klusje hiervan vind ik toch wel de afwas. Een paar maanden geleden deed mijn vaatwasser niets meer en moest ik het dus weer met de hand doen. Bah!!! Ineens kreeg ik de ingeving om het toch nog eens te proberen en een wonder geschiedde. De vaatwasser draaide weer alsof hij nooit iets anders had gedaan!!! Ik ben nu aan het twijfelen of ik misschien de leiding bevroren heb gehad en de machine daarom niet genoeg water kreeg… Had ik dat maar eerder ontdekt. Ach ja, hij werkt weer en alles staat weer netjes afgewassen in de keukenkastjes.

Zondagochtend had ik een probleempje. Toen ik iets uit een lade wilde pakken en bukte schoot het in mijn rug. Ik had dat nog nooit gehad en wist echt niet wat me overkwam… Ik kon niet meer rechtop staan en lopen was bijna niet te doen. Het enige dat nog ging was liggen. Dus… Met een paar pijnstillers op de bank gekropen en de rest van de dag voor de tv doorgebracht. Het dagje films/tv kijken kon ik nu meteen van mijn To-Do lijstje strepen. Ik begon met de film New Year’s Eve en heb me daarna geamuseerd met een berg afleveringen van The Big Bang Theory.

Nu heb ik al behoorlijk wat afleveringen op tv gezien, maar het is een stuk leuker om ze eens in de goede volgorde te kijken. Ik zit pas in seizoen 1, dus ik heb er nog wel wat te gaan.

Inmiddels gaat het weer een beetje beter met mijn rug. Ik had vanmiddag sowieso al een afspraak staan bij de fysiotherapeut voor mijn rug, dus hopelijk gaat het na de behandeling nog een stuk beter. Ik wil ook nog even naar de Action om wat nieuwe bakjes te kopen, altijd makkelijk om iets te eten mee naar het werk te nemen. Meteen daar even snuffelen, vind het altijd een grappige winkel. Verder heb ik niet veel schokkends op de planning staan, maar ik weet zeker dat ik me vandaag wel weer zal amuseren.

Fijne maandag allemaal!!!