Mijn weekend duurde maar kort dit keer, ik had alleen gisteren vrij…

Vinden jullie het overlijden van Whitney Houston ook zo erg? Ik schrok toch wel behoorlijk toen ik het zondagochtend las. Mijn jeugdidolen beginnen langzaam allemaal weg te vallen. Ik lijk wel oud te worden…
Toch maar eens op zoek gegaan naar de digitale versies van de cd’s die ik vroeger grijs draaide. Stom he, dat je de muziek pas weer gaat draaien als iemand komt te overlijden.

Gisteren stond er een ‘dameszitting’ op de planning in het dorp. Goed ontbeten en daarna te voet naar de kroeg. Pfff, ik kan er kort over zijn. Het was gezellig en het bier vloeide rijkelijk.

Rond 17 uur was ik weer thuis en de fout die ik dan altijd maak is dat ik dan meteen mijn bed in rol. Gevolg: Je ligt midden in de nacht te lezen, tv te kijken, te internetten en ga zo maar door.

Maar ik ben een bikkeltje… Inmiddels zit ik weer fris gedoucht en in mijn werkkleren beneden met de bedoeling over 5 minuten naar het werk te vertrekken.

Ik kijk nu naar buiten en zie dat het ineens dikke vlokken begint te sneeuwen. NEE!!! Ik wil geen sneeuw en ijzel enz. Laat in hemelsnaam de lente komen…