Zo, de kerstdagen zitten er weer op.
Je leeft er dagen, zelfs weken naar toe en voor je het weet is het alweer voorbij…

Nadat ik maandag en dinsdag voor dood in bed en op de bank heb gehangen was ik woensdag gelukkig weer een beetje opgeknapt. Woensdag heb ik me wel nog de hele dag binnen gehouden want ’s avonds was het tenslotte kerstavond.
Dit jaar hadden we besloten om kerstavond bij mijn broertje te vieren zodat de kinderen daar lekker op tijd naar bed konden.
Waanzinnig wat een cadeaus er stonden toen we binnenkwamen.
Maar…. voordat we aan het uitpakken konden beginnen hebben we eerst lekker met zijn allen gegeten.
Mijn ouders hebben sinds een tijdje een wokstel. Je moet je eigenlijk een gourmetstel voorstellen, maar dan met allemaal kleine wokpannetjes. Erg leuk om te doen moet ik zeggen!!!!

Na het eten zijn we dan cadeautjes uit gaan pakken. Ik ben echt ontzettend goed bedeeld geworden dit jaar. Eventjes een opsomming van wat ik allemaal heb gekregen:

  • Laptopdesk
  • Kleren
  • Parfum She van Armani
  • Laatste Baantjerboek
  • Horloge
  • Theelichtjeshouder
  • Geld

Ik heb dus duidelijk niets te klagen gehad dit jaar!!!!

Omstreeks 22 uur waren we eigenlijk allemaal doodmoe en zijn we lekker naar huis gegaan en een beetje op tijd in bed gekropen.

Ik werk eigenlijk al jaren met kerst in de middagdienst en zo dus ook dit jaar.
Omdat ik nu thuis het kerstdiner moest missen ben ik beide dagen ’s ochtends gezellig bij mijn ouders gaan brunchen om van daaruit te gaan werken.

En wat was het druk dit jaar!!! 1e kerstdag zijn we echt de hele dag bezig geweest met een en dezelfde melding.
2e kerstdag was het iets rustiger en hebben we een beetje kunnen kaarten en film kunnen kijken.
Jaja, die paar dagen in het jaar proberen wij het op het werk natuurlijk ook een beetje gezellig te maken. Ik had voor beide dagen het eten geregeld en we hebben met zijn allen lekker genoten van Grieks en Chinees eten.

Gisteren en vandaag heb ik lekker vrij weekend. Gisteren “even” op bezoek geweest bij een vriendin. ’s Avonds een spel gespeeld en aangezien ik iets teveel had gedronken ben ik maar blijven slapen. Ik zit nu samen met de kinderen beneden en ben ondertussen even dit logje aan het typen…

Morgen en overmorgen mag ik nog een dienst draaien van 17 uur tot 02 uur en dan heb ik lekker de “rest” van het jaar vrij.

Met oud en nieuw ga ik met een groep vrienden naar een kasteel hier in de buurt waar een groot feest is en een goede band, genaamd Network, optreedt. Ik heb er zin in en jullie zullen in het nieuw jaar beslist wel weer iets van me horen!!!