Voor mij is de carnaval weer achter de rug… Ik heb niet heel veel foto’s gemaakt, maar ik kan wel een héél kleine impressie laten zien.
De straat waar ik woon heeft een straatcommissie en ieder jaar wordt er met de carnaval door iedereen uitbundig versierd voor het raam en wordt de straat helemaal voorzien van ballonnen en vlaggen. Dit jaar hadden ze nieuwe vlaggen en zag het er nog mooier uit dan voorgaande jaren.

De straat is helemaal versierd...

Om het allemaal nog wat extra aan te kleden hangt iedereen de vlag uit met ballonnen en worden de ramen versierd.

Mijn huisje uiteraard ook versierd...

Je komt gewoon al in de stemming als je alleen al door de straat rijdt. Kan me voorstellen dat het erg leuk moet zijn als je in de optocht meeloopt en de mensen hebben zo hun best gedaan om het er gezellig uit te laten zien.

Ik heb wel een paar filmpjes gemaakt van de optocht die hier door het dorp is getrokken. Ik heb een programmaatje op mijn gsm, Qik genaamd. Hiermee kun je filmen terwijl het direct gestreamd wordt naar internet en je het thuis dus met een kleine vertraging live mee kunt kijken. Een van de filmpjes zie je hier…

Voor de rest van de filmpjes moeten jullie even kijken op mijn Qik.

Vandaag heb ik uiteindelijk besloten dat ik ook vandaag de carnaval lekker laat voor wat het is… Ik heb van donderdag t/m zondag gevierd en ik ben er klaar mee… Morgen wel nog even gaan haringhappen en dan is ook de vakantie weer voorbij…
Ik zou natuurlijk over iedere dag wat kunnen vertellen, maar het is eigenlijk iedere dag hetzelfde verhaal… Veel te veel gedronken en flink gefeest. Hahahaha, ik heb genoeg bier binnen gekregen voor de komende maand… Wel even een fotootje van pap en mij toen we zondag samen op stap waren.

Op stap met pap...

Het waren vier hele leuke dagen, maar nu ben ik weer blij dat ik normale muziek op mijn laptopje en iPod kan draaien. De hosnummers komen me nu wel de neus uit…

De vakantie is echt voorbij gevlogen!!! Vorige week woensdag ben ik nog met een groep meiden naar de Ladiesnight geweest in de bioscoop in Sittard. We hebben Shopaholic! gekeken, wat een ontzettend leuke film!!! Ik heb natuurlijk alle boeken gelezen en wist wel wat er ongeveer ging gebeuren. Heb diverse malen gigantisch in een deuk gelegen.
De eerste 200 vrouwen die aanwezig waren kregen ook nog een leuk cadeautje, een mp3-speler met een luisterboek van Sophie Kinsella erop.

Gisteren bij de film een mp3-speler met luisterboek gekregen. Leuk!

Ook al gelezen, maar altijd lekker om van de zomer mee in de tuin te liggen…
Al met al ook topavondje dus…

Het is nu natuurlijk wel een beetje een “door elkaar” verhaal, maar nu weten jullie wel wat ik zo’n beetje heb gedaan deze vakantie. Helaas is het donderdag alweer voorbij en mag ik weer beginnen in de middagdienst.

Ach, in mei heb ik een weekendje Center Parcs in het vooruitzicht, dus weer iets leuks om naar uit te kijken.