Ja hoor, daar was er weer eentje… De tweede dameszitting van dit carnavalsjaar. Net als vorig jaar weer met een grote groep meiden (de groep wordt ieder jaar groter, we waren maar met 23-en) gezellig naar de Polfermolen in Valkenburg. En wat was het weer gezellig!!!

(Speciaal voor Jo K. Na deze regel niet verder lezen/kijken, de foto’s van je dochter kunnen als schokkend worden ervaren!!!)

Het begon zoals het een goede zitting betaamd met een goed ontbijt in de vorm van spek en ei. Goede bodem is bij zo’n dagen hard nodig!!!

Vanuit de pub waar we ontbeten hadden in versnelde pas (Sneeuwt het niet, dan regent het wel…) naar de Polfermolen.

Tja, en als ik moet vertellen wat er hier de hele middag is gebeurd…

Het waren teveel foto’s om hier even in de blog te proppen en heb er dus maar een kleine collage van gemaakt. Ik zou zo zeggen, laat de rest van de foto’s voor zich spreken en bekijk ze hier even rustig op je gemakje…

Tja, en als alles rond 16.00 uur is afgelopen (Ik gok maar wat, heb echt géén idee van de tijd) ga je voor de volgende vette hap en daarna vrolijk verder in een lokaal café. Tegen 18.30 uur had ik het echter toch echt wel gehad en heb ik een taxi naar huis genomen waar ik na een verfrissende (NOT) douche al rond 20.00 uur mijn bedje in rolde.

Tja, en mensen die vroeg in bed liggen, die zijn ook vroeg wakker :roll: . Om 02.30 uur werd ik wakker en kon ook niet meer in slaap komen. Echt, je gaat van alles verzinnen om in slaap te vallen of om de tijd te doden. Heb tv gekeken, blogs gelezen op mijn iPhone, om 04.00 uur ontbeten, de krant gelezen toen die eindelijk in de bus viel en wat gedoezeld. Rond 06.15 uur dan maar echt opgestaan en na me verzorgd te hebben vertrokken naar Eindhoven voor een dagje school. Poeh, blij dat het vandaag maar 2 lessen waren… Moet eerlijk bekennen dat het mannetje met de hamer nu langzaam toe begint te slaan.

Maar goed, het was het allemaal waard, ik heb weer een topdagje achter de rug. Op naar volgend jaar!!!