En de eerste dameszitting van dit seizoen is alweer achter de rug!!! Gisteren gingen we met zijn allen naar het kasteel in Hoensbroek om de zitting georganiseerd door het CCH bij te wonen.

We werden getrakteerd op optredens van Domm en Dööl, Fabrizo, Erwin en nog een aantal andere artiesten. Fabrizio en Erwin zie je op de bovenste twee foto’s…

Niet dat ik alles mee heb gekregen, ik ben altijd veel te druk met bijkleppen met mensen die ik al een hele tijd niet meer heb gezien.

We begonnen de ochtend omstreeks 08.30 uur met een gezamenlijk ontbijt om daarna een plekje te zoeken in de zaal voor de zitting welke om 11.11 uur begon.
Na een hele middag feesten vond ik het rond 16.20 uur wel welletjes geweest en besloot ik dat het tijd was om naar huis te gaan. Helaas was er op dat niemand even in de gelegenheid om me naar huis te brengen (Ik weiger € 30 voor een taxi te betalen) en ben ik maar aan de wandel gegaan. Het is een dikke 7 km naar huis en na flink door te hebben gewandeld (Tja, na de nodige biertjes moet je wel eens sanitair) was ik omstreeks 17.30 uur thuis.

Vanochtend bleek dat ik een aandenken aan mijn wandelingetje had en begon ik de ochtend met het doorprikken van twee blaren. Ach, 1 voordeel, ik was weer broodnuchter toen ik thuis kwam en had dus geen kater. Heb volgens mij wel mijn stem in het kasteel laten liggen, maar die vind ik later wel weer terug.

Ik heb in ieder geval weer een leuke dag gehad, ik kan er weer een tijdje tegenaan!!! Dadelijk begint de middagdienst en gaan we een werkweekje van 5 dagen tegenmoet, prima te doen dus…

Ik wens jullie allemaal een hele fijne maandag!!