Vandaag heb ik lekker een dagje vrij, heerlijk!!!!

Ik had deze week de foto’s binnengekregen die ik via internet had besteld en vandaag heb ik lekker een uurtje gescrapt. Uiteraard weer een fotootje:

Voor mijn medescrappers (hahaha, zei ze vers van de pers), ik heb de foto’s besteld bij WebPrint. Het duurde even iets langer dan de site eigenlijk had aangegeven (waarschijnlijk door Hemelvaartsdag), maar ik heb perfect mooie foto’s en je gelooft nooit wat ik maar hoefde te betalen. € 2,25 voor maar liefst 37 foto’s!!! En je krijgt ze nog thuis gestuurd ook!!! Ik vond dat ik dat toch hier wel even moest delen…

Ik moet dadelijk met mijn auto op keuring, hoop dat ik hem erdoor krijg…

Voor de rest ga ik vanmiddag even een vriendin leren hoe ze lenzen in moet zetten en vanavond ga ik misschien naar Pirates Of The Caribbean: At Worlds End. Ik heb deel 2 nog steeds niet gezien en weet niet zeker of het allemaal op zichzelf staande verhalen zijn. Wat denken jullie?

Zo, hierna 3 middagdiensten en maandag ga ik naar Pinkpop. De vooruitzichten voor het weer zijn niet echt denderend, het zou maar 17 graden worden en 80% kans op regen. Duimen dat de voorspellingen nog een beetje beter worden!!!!

Update 14:00: Mijn auto is weer goedgekeurd!!! Kan ik er weer lekker een jaartje tegenaan!!!