En zo ga je ineens heel onverwacht een dagje naar een pretpark annex speeltuin. Zaterdagavond kreeg ik op Twitter een berichtje met de vraag of ik zin had om op zondag mee te gaan naar Irrland.

Irrland? Ik had er werkelijk nog nooit van gehoord, maar het blijkt hier maar een uurtje rijden vandaan te zijn. Het ligt in Kevelaer, vlakbij Venlo de grens over naar Duitsland.
Eigenlijk is het een héle grote speeltuin. Glijbanen, springkussens, diertjes en heel veel water. Helaas liet het weer het niet toe om in zwemkleding te lopen, maar desalniettemin hebben we toch een hele leuke dag gehad.

Dit zijn van die dagen dat de videocamera natuurlijk niet mag ontbreken. Alleen… Omdat ik natuurlijk de hele tijd de camera in de handen heb sta ik zelf niet op het filmpje. Ach ja, het filmpje is er in ieder geval niet minder leuk om!!! ;-)

Nu hadden Guido en Jolanda ook het fototoestel bij zich en daardoor ben ik toch nog even op de gevoelige plaat vastgelegd. Ik heb even een kleine collage gemaakt want het is natuurlijk weer een giga berg foto’s… (En weer even complimenten voor Dropbox, zo fijn om alles even snel uit te kunnen wisselen)

Irrland
Nu hebben jullie het in het filmpje al kunnen zien, de spandoeken en borden die in het park hangen zijn echt om te gieren!!! Hoe moeilijk is het om even een Nederlander te vragen om hun teksten goed te vertalen?! Maar ja, we hebben wel flink gelachen!!!

Spelfouten
Zoals ik al zei was het niet zo’n goed weer dat de kids ook daadwerkelijk het water in konden. We gaan echter beslist nog eens terug als het warm weer is en dan met lekker veel mensen. Door het gehele park staan ca. 200 barbecues die door iedereen gebruikt mogen worden. Volgende keer laden we dus een bolderkar (die je daar kunt huren) vol met handdoeken, koelboxen, vlees, drinken en nog meer lekkere dingen en zoeken ons daar een lekker plekje uit. Kids kunnen ravotten en de volwassenen krijgen de middag ook wel om…

Toch weer een leuke dag gehad in mijn vakantie…