Vandaag dan een blogje over het verloop van mijn dag. Ik dacht dat gisteren een heel standaard dagje zou worden, maar het bleek ineens heel anders te verlopen.

Gisteren kon ik een klein beetje uitslapen omdat ik dinsdag middagdienst heb gehad. Omdat er 11 uur tussen 2 diensten moeten zitten hoefde ik dus pas om 10.00 uur te beginnen.

Gisteren dus gewoon lekker een dagje gewerkt. Om 18.30 uur was ik klaar en ben ik naar huis gereden. Toen ik thuis binnen kwam rook ik al dat er iets niet helemaal klopte. Jawel hoor, Flux was weer ziek en had behoorlijk last van diarree. Toen ik in zijn bak keek schrok ik toch wel behoorlijk omdat ik zag dat hij bloed in zijn ontlasting had.
Meteen met de dierenarts gebeld en deze zei dat het verstandig zou zijn om toch maar even langs te komen. Ik heb het kattenmandje uit de garage geplukt en bereidde me voor op het invangen van Flux. Niets was minder waar, hij was zo futloos dat hij binnen 1 minuut in het mandje zat.

Bij de dierenarts is gebleken dat hij vermoedelijk een darmkoliek heeft. Hij heeft nu tabletten gekregen die ik 8 dagen lang moet geven. Meteen speciaal nat voer gekocht zodat ik de tabletten daar in kan ‘verstoppen’. Nu maar hopen dat het snel beter met hem gaat en dat hij ook weer een beetje aankomt.

Flux...

Flux heeft al last van zijn darmen sinds hij een kitten is. Ik kijk er dan ook niet raar van op als hij eens een keer spuugt of last heeft van diarree. Maar als er bloed bij komt kijken vind ik het toch wel eng worden. Hopen dat hij snel beter is!!!

Dat was wel zo’n beetje mijn dag gisteren. De rest van de avond heb ik geprobeerd om Flux zijn tabletjes te voeren en ik heb ik een beetje op de bank tv zitten kijken en wat op internet gesurft.

Vandaag heb ik weer een leuke dag voor de boeg. Eerst nog even een dagje werken, maar vanavond ga ik lekker met mijn ouders en broertje met vriendin en kids uit eten. We hadden dat al heel lang niet meer gedaan en toevallig dat mijn broer en ik het in dezelfde week vroegen. Dus hebben we meteen maar de daad bij het woord gevoegd en een afspraak gemaakt. Lekker, ik kan me nu al verheugen op de biefstuk met champignons!!!