Vandaag dan een etensblogje. Niet zo moeilijk omdat ik regelmatig mijn eten op de gevoelige plaat vastleg… Het zal echter wel een blogje worden over wat ik gisteren gegeten heb, aangezien ik mijn blogjes ’s ochtends plaats.

Toen ik gisterochtend opstond moest ik beginnen met een bezoekje aan de winkel. Al het brood was op en er is niets lekkerder dan vers witbrood… (Winkelen met honger is echter niet zo’n strak plan).

Zo zag gisteren mijn eetpatroon uit…

Ontbijt:

Heerlijk, vers witbrood… 1 snee met gebakken pastei en 1 snee met Limburgse cervelaat. Beiden voorzien van een dun laag Dijon mosterd die er net die extra kick aan geeft. Om alles ‘weg te spoelen’ een mok bananenmelk. Ik lust geen gewone melk en probeer op deze manier toch mijn zuivelproducten binnen te krijgen.

Ontbijtje...

Lunch:

Als je dan toch in de winkel staat zie je allemaal lekkere dingen liggen. Omdat ik middagdienst had kon ik nog lekker thuis lunchen en kon ik dus iets meenemen voor in de oven.
Het werd een Panini Prosciutto, een broodje met ham, kaas en een tomatentapenade. Hierbij nog een beetje rundvleessalade met een toefje mayo. Als ‘wegspoeler’ een blikje ‘Ice Mocha Latte’ van Douwe Egberts, koude mokkakoffie…

Lunch...

Tussendoortje:

Tja, en als je dan ook nog een jarige op het werk hebt dan word je helemaal verwend. Ik kom per slot van rekening uit Limburg, dus hier draaien we onze hand niet om voor een goed stuk vlaai. Gelukkig had de jarige ook mijn favoriete vlaai, rijstevlaai. Echt heerlijk!!! Het liefst nog een beetje warm zodat ie bijna van het bordje loopt…

Rijstevlaai...

Diner:

Zondag had ik geen zin om te koken en heb ik mezelf getrakteerd op Chinees. Dat is natuurlijk altijd veel te veel en zo bleef er mooi nog een bakje over om mee te nemen naar de middagdienst. Nasi met Babi Pangang en kip in pikante saus…

Chinees...

Hahaha, eigenlijk gaat dit onderwerp helemaal nergens over. Wat boeit het jullie eigenlijk wat ik eet op een dag. Maar ja, het hoort bij de challenge en dan doen we dat braaf!!!