Poeh, dit is wel een moeilijke opdracht hoor. Ik moet een blogje schrijven over mijn eerste liefde. Bedoelen ze dan het allereerste liefje op de kleuterschool of misschien toch je eerste echte relatie?

In mijn tienerjaren heb ik zoals de meeste pubers lekker van de een naar de ander gefladderd. Gewoon een leuke avond met iemand beleven en de dag erna eigenlijk niet meer aan hem denken. Zo ging het een aantal jaren en eigenlijk kreeg ik bij geen enkele jongen het gevoel dat dit HEM zou zijn.

Inmiddels is wel duidelijk geworden waar bovenstaande vandaan komt. Ik val gewoonweg niet op mannen, ik val op vrouwen. (Nee, ik ben al jaren uit de kast, dit is geen coming-out ) Mijn eerste echte liefde kwam pas rond mijn 20e. Voor het eerst besefte ik wat het gevoel vlinders in de buik inhield en wat echt verliefd zijn was. Natuurlijk kwam er van alles bij kijken omdat ik dus ook nog even aan ‘de wereld’ moest gaan vertellen dat ik niet voor het standaard huisje-boompje-beestje verhaal zou gaan.

We zijn nu ongeveer 11 jaar en enkele vriendinnetjes verder. Momenteel ben ik vrijgezel en ik ben er heilig van overtuigd dat ik mijn echte grote liefde nog wel tegen ga komen. Ik ga niet op zoek, ze zal beslist wel een keer voorbij komen galopperen op haar witte paard… 

Ik ga eens kijken of er buiten nog een roze wolk overdrijft!!!