Dromen… Iedereen heeft ze en iedereen doet het. Maar wat bedoelen ze nu precies in dit blogje? De dromen die je het ’s nachts hebt of de dromen die je over de toekomst van je leven hebt?


Dan eerst maar eens de dromen die je overdag hebt. Ik droom echt over van alles. Over het feit dat ik de liefde van mijn leven tegen wil komen, dat ik ooit hoop mijn huis uit te kunnen breiden middels een aanbouw, dat ik graag de loterij wil winnen (misschien toch eens mee gaan doen…) of dat ik de rest van mijn leven gezond blijf. Ik denk dat het wel goed is om vooral te blijven dromen en in het dagelijks proberen deze dromen te verwezenlijken. Maar ach, ook als het niet zal lukken, dromen blijft leuk…

En dan mijn dromen ’s nachts. De helft van de tijd word ik wakker en dan kan ik me helemaal niet meer herinneren waar ik over gedroomd heb. Of ik word wakker en ik kan alleen maar flarden van mijn droom herinneren. Meestal ‘spelen’ er dan mensen in mee waar ik overdag aan gedacht heb of die ik gesproken heb. Ik kan me vaak wel herinneren dat er dan dingen in gebeuren die echt nergens op slaan… Moet er vaak wel om lachen als ik wakker word. Het schijnt dat je dromen ontstaan door dingen waar je onbewust aan denkt. Nou, dan moet ik toch redelijk de weg kwijt zijn als ik zo’n dingen kan bedenken!!! :roll: