Broers en zussen… Daar zou ik heel kort en bondig over kunnen zijn, want officieel heb ik die niet. Maar sinds 1999 is pap getrouwd en toen heb ik er een stiefbroertje bijgekregen.

Carnaval met Bjorn...

Ik zeg wel broertje, maar zoals jullie zien is het een beer van een kerel. (Ik had even geen gewone recente foto van ons, dus dan maar eentje van de carnaval) Maar goed, hij is ruim 4 jaar jonger en dus is hij een broerTJE. Bjorn, zoals hij dus heet, ken ik al vanaf zijn 10e. Wel grappig, vroeger was hij namelijk mijn buurjongetje en heb ik ook nog wel eens op hem gepast.

Ik was zelf al het huis uit toen pap trouwde en heb dus nooit in 1 huis gewoond met Bjorn. We hebben het echter altijd heel erg goed met elkaar kunnen vinden en zijn vaak samen op stap geweest en zelfs nog een keer samen op vakantie geweest. Hij was zelfs de allereerste aan wie ik vertelde dat ik op vrouwen viel…
Ik denk dat ik dus wel kan zeggen dat we een goede band hebben.

Inmiddels woont hij zelf ook al 9 jaar samen met zijn vriendin en heeft hij 2 kindjes. Ik ben dus ook nog tante geworden van Fabienne en Enrique. Jullie hebben beslist al eens foto’s van die twee zien langskomen, maar voor de mensen die nog niet zo lang meelezen hier dan ook even een foto van die twee.

Fabienne & Enrique in de knuffelmood...

Ze vinden het altijd leuk om op de foto te gaan. Vooral Enrique vraagt vaak als ik met mijn iPhone zit te spelen voor een foto. Nou, die maak ik graag hoor!!!

Zo, nu weten jullie eigenlijk alles over mijn ouderlijk gezin. Als jullie nog vragen hebben moeten jullie die maar in de reacties stellen.