We zijn al op 1/3 van de challenge. Gaat toch wel heel erg snel moet ik zeggen… Vandaag een blogje over mijn kleding gisteren. Op 29 augustus zou je verwachten dat dat lekker een korte broek en een shirt is, maar niets is minder waar.

Gisteren was een koude en natte dag. De temperatuur was maar 16 °C, niet echt om over naar huis te schrijven. Op de laatste zondag van augustus is hier altijd jaarmarkt en omdat je dan meestal buiten staat moest ik wel iets ‘warmers’ aantrekken.

Ik heb meestal gewoon casual kleding aan. Een spijkerbroek en een leuke trui of blouse. Gisteren was het een spijkerbroek van Cars en een trui met een ruitje en kraagje alsof er een blouse onder zit. Om het iets warmer te hebben ook nog maar een wit hemdje eronder aangetrokken.

Ik heb echt gigantisch veel schoenen. Ik loop graag op gympies, maar heb ook een aantal laarzen. Als het weer iets kouder gaat worden draag ik die dus het liefste. Gisteren mijn favo laarzen aangetrokken. Lekker stoer met een gesp aan de zijkant en van binnen licht gevoerd waardoor ze heerlijk zacht en warm zijn.

Hoewel ik echt een zomermens ben vind ik winterkleding wel leuker om te dragen. De tijd van dikke truien en sjaals zit er weer aan te komen. Ik kwam laatst een boekje tegen over sjaals breien en heb de vrouw van pap zo gek gekregen om er eentje voor mij te maken. (Ik kan alleen maar rechtsom breien, dus kom me niet aan met een patroontje). Inmiddels is ze al over de helft en hij is echt ontzettend leuk aan het worden. Kan niet wachten tot ik hem kan dragen, heerlijk…

Maar eerst vind ik dat we nog even een Indian Summer moeten krijgen. Het is toch niet normaal dat het in augustus al zo guur en koud is, het lijkt wel herfst!!! Nee, laat de zon nog maar even komen zodat ik lekker nog een tijdje in de korte broek rond kan rennen…