Vandaag dan het eerste echte blogje van de 30 Day Challenge. Ik moet iets over mezelf gaan vertellen…

Nu heb ik hier natuurlijk een vaste groep lezertjes die inmiddels wel al aardig iets van mij weten. Maar goed, misschien dat er toch nog wel dingen zijn die ik kan vertellen die jullie niet wisten.

Ruim 31 jaar geleden, om precies te zijn op 20 juli 1979, kwam ik in het ziekenhuis van Heerlen op de wereld. Ik was het eerste en tevens ook laatste kindje van mijn ouders (over hen later meer).

Little Me...

Ik groeide op in Hoensbroek en doorliep hier ook de volledige lagere school, een onzettend leuke tijd die ik zo weer over zou willen doen.
Omstreeks mijn 7e werd mijn moeder ziek en bleek helaas ook ongeneeslijk ziek te zijn. Na ruim 3 jaren van vele ziekenhuisbezoeken heeft ze de strijd op moeten geven en op mijn 10e verloor ik dus mijn moeder.
Begrijp me niet verkeerd, ik ben absoluut niet zielig hoor. Maar als ik iets over mezelf moet vertellen hoort dat er natuurlijk ook bij.

Na de lagere school ben ik uiteraard zoals het hoort maar de middelbare school gegaan. Hier ging het een klein beetje mis. Ik kan heel makkelijk leren maar ik had er op dat moment absoluut geen zin in. Ik was overdag alleen omdat pap moest werken en ik vond in die tijd de tv en vrienden veel interessanter dan het maken van huiswerk. Zo kwam het dus dat ik begon in een gymnasiumklas en uiteindelijk de Mavo afmaakte na ook nog ergens een jaar gedoubleerd te hebben. Nee, de middelbare school was niet mijn ding. Ik vond er geen klap aan…

Na de middelbare school ben ik de laboratoriumschool gaan doen, maar dit bleek toch niet helemaal de juiste keuze te zijn. Dus op zoek naar iets nieuws… Ik vond het als kind al geweldig om te zien dat mensen bij de politie werkten, maar ik was altijd te klein. Toch nog maar eens navraag gedaan en de lengtenorm bleek te zijn afgeschaft. Geweldig!!! Ik heb gesolliciteerd en heb de selectieprocedure met goed gevolg doorlopen. Sinds 1997 ben ik dus officieel in dienst getreden en werk er tot op heden nog steeds.

Na een aantal jaren bij mijn vader en aanhang te hebben gewoond vond ik op mijn 19e dat ik wel oud genoeg was om het huis te verlaten en ben in een flatje in Heerlen gaan wonen. Heerlen bleek na een aantal jaren toch niet mijn stad en ik ben naar Voerendaal verhuisd waar ik een appartement kreeg in een oude boerderij. Hier heb ik maar kort gewoond en na anderhalf jaar heb ik een huis gekocht. Hier woon ik nu nog steeds en ik ben ook de komende jaren nog niet van plan om hier weg te gaan…

Ik woon dus in mijn eigen huisje samen met mijn kat Flux. Ik ben dol op leuke dingen doen met vrienden, ben een ontzettende gadgetfreak en heb een muziektic. Ik houd van tatoeages en piercings en ben zelf dan ook van een aantal versieringen voorzien.

Ik denk dat ik nu wel in een notendop heb verteld wie ik ben. Mochten jullie nog vragen hebben moeten jullie die natuurlijk gewoon stellen!!!