Gisteren, was het dan weer zover. Het jaarlijkse uitje naar Corio Tropical stond op de planning. Samen met vrienden in Heerlen afgesproken om met wat vrienden gezellig iets in Heerlen te gaan drinken. Omdat iedereen vandaag moest werken hadden we besloten om een beetje op tijd te gaan zodat we dus ook weer op tijd thuis zouden zijn.
Nou, hier kan ik aan wennen… Op tijd op stap gaan en dus ook op tijd weer thuis zijn…
Omstreeks 18:45 uur was ik bij Bracke en niet veel later kwam de rest ook al aangewandeld. Fijn een tafeltje geconfisqueerd en hier zijn we de rest van de avond dan ook niet meer weggegaan. Was echt weer een ouderwets gezellige avond. Leuke live muziek van Tonka op de achtergrond, lekker veel mensen om ons heen, gewoon een heel gezellige sfeer. Helaas was het toch iets frisser dan ik verwacht had en kreeg ik het op een gegeven moment toch wel een beetje koud. Gelukkig pas op het moment dat we eigenlijk naar huis wilden gaan. Ik was heel verstandig als BOB gekomen en heb vrienden die met de bus waren gekomen naar gebracht en ben daarna naar huis gereden. Omstreeks 23:00 uur was ik weer thuis en ben ik lekker naar bedje gegaan. Kon het stappen altijd maar zo vroeg beginnen!!! Lekker vroeg gaan, op tijd naar huis, dan ben je de dag erna tenminste ook nog iets waard!!!

Vandaag heb ik het dan eindelijk aangedurfd. Ik heb een jailbreak op mijn iPhone uitgevoerd. Ik had gisteren op de iPhone van een vriend eens bekeken wat de mogelijkheden waren en ik ben dan ook eindelijk overstag gegaan…

Tomtiedom, #Cydia geïnstalleerd...

Het was zelfs zo erg dat ik er vannacht van gedroomd heb en om 04:00 uur wakker werd en ook echt klaarwakker was. Na wat in bed gedraaid te hebben ben ik dan uiteindelijk maar opgestaan en heb de laptop eens opgestart. Eens even goed gelezen op internet hoe het allemaal moet en ik ben er langzaam aan begonnen. Het is eventjes wat werk, maar dan heb je ook wat!!!

Op iPhoneclub staat een handleiding voor Windowsgebruikers waarin precies staat uitgelegd hoe alles te doen. Als je dit netjes stap voor stap volgt kan er eigenlijk helemaal niets misgaan.

Met Redsn0w is het mogelijk om je iPhone helemaal naar je eigen wensen in te stellen. Je kunt achtergronden instellen, thema’s toevoegen, speciale apps installeren en nog veel meer. Ik weet op dit moment nog totaal niet wat er nog meer allemaal mogelijk is, maar dat zal ik in de komende tijd beslist wel uit gaan vinden. Mocht ik dan weer leuke tips hebben zullen ze beslist hier voorbij komen fietsen!!!

Dit weekend staat bij mij geheel in het teken van BBQ’en. Ik ben vanavond en morgenavond bij vrienden uitgenodigd om hier lekker te komen eten. Nu dus maar hopen dat het weer een beetje mee wil werken en we het ’s avonds lekker droog kunnen zitten. Gezien de temperatuur van gisteravond neem ik voor de zekerheid wel maar even een vest mee, is toch net iets aangenamer…

Dadelijk eerst maar eens even richting de fysiotherapeut. Ik moet zeggen, de behandeling is niet geheel pijnloos (Ik zou hem af en toe het liefste een klap verkopen), maar ik loop de laatste paar dagen wel al vrijwel pijnloos rond. En dat al na drie behandelingen!!!