Wat was het een ontzettend gave dag gisteren!!! Lang geleden dat ik op één dag zoveel heb gelachen…

Gistermorgen zijn we omstreeks 11:00 uur weggereden met 2 auto’s richting Wijnegem. Aangezien ik navigatie in mijn auto heb mocht ik voorop rijden. Wonder boven wonder zonder ook maar 1 file, wegversperring, fout gereden of wat dan ook waren we omstreeks 12:30 uur gearriveerd in het Shoppingcenter van Wijnegem. Mijn God!!! Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n groot winkelcentrum gezien… 240 winkels, helemaal overdekt, lekker zonder jas lopen… Absoluut voor herhaling vatbaar!!!

We hadden natuurlijk allemaal ontzettend goeie zin en waren eigenlijk de hele ochtend al ontzettend melig. Wat wil je ook met 8 van gekke kippen!? We waren dan ook nog geen 5 minuten binnen toen ze al bedachten dat het best leuk was om eens te kijken met hoeveel mensen je nu in een fotohokje past. Nou… 6 vrouwen gaat best!!!

S8003034

We hebben de hele middag heerlijk gewinkeld met zijn achten. Wat een leuke groep!!! “Wil je daar naar binnen? Wij wachten wel even op het bankje hier…” We hebben echt overal lekker op ons gemakje kunnen kijken en gezellig met zijn allen nog een broodje gegeten en geëindigd met een ijsje (Jajaja, niet Sonja-proof, maar ik had even een SAS-dag ingelast)
Hahaha, heb ik tijdens het ijsje eten een wildvreemde man gewoon mijn camera in de handen geduwd om een foto te maken. Volgens mij verstond hij ons helemaal niet, maar de foto is wel erg leuk geworden!!!

S8003037

Omstreeks 16:00 uur zijn we richting het Sportpaleis gereden. We wilden een goed plekje vinden voor de auto en ergens nog even iets drinken en een hapje eten.
Echt een prima plekje gevonden voor de auto en na het eten en drinken omstreeks 18:00 uur in de rij gaan staan want om 18:30 uur gingen de deuren open.

Jeetje, wat hadden we ontzettend goede kaarten!!! Elly bedankt!!! We stonden in de zogenaamde Golden Circle, wat inhoudt dat we gewoon letterlijk 2 meter van het podium stonden.
Nu stond er bij de ingang dat er geen camera’s mee naar binnen mochten, dus die hadden we braaf in de auto laten liggen. Stom, stom, stom!!! Je mocht alleen niet flitsen… Overal om ons heen stonden mensen met camera’s!!! Nu heb ik natuurlijk mijn iPhone, maar eerlijk is eerlijk, de N95 maakte absoluut mooiere foto’s. Maar niet getreurd, er zijn alweer e-mailadressen uitgewisseld, dus we krijgen nog wel goede foto’s.
Toch geprobeerd een aantal goede foto’s te maken en er zitten wel een paar leuke tussen.
Bij onderstaande foto krijgen jullie een beetje de indruk van onze afstand tot het podium/”catwalk”…

IMG_0025

Wat heeft Marco toch ontzettend mooie liedjes. Bij een aantal liedjes zag je toch wel dat de mensen om ons heen een traantje weg moesten pinken… Vooral “Dochters” en “Afscheid nemen bestaat niet” zijn natuurlijk de tranentrekkers. En dan komt hij dat liedje zingen op een kruk op 5 meter afstand!!!

IMG_0048

Ik blijf erbij, het was echt een geweldige dag en een gigantisch mooi concert!!!
Ik krijg als het goed is nog meer foto’s en heb er zelf natuurlijk ook nog een aantal gemaakt. Om ze allemaal te bekijken moeten jullie even in mijn album kijken. Daar zullen er deze week waarschijnlijk ook nog wel een paar bij geplaatst gaan worden.

Omstreeks 22:50 uur was het afgelopen waarna we ons naar de auto hebben gewrongen. Gelukkig ging het allemaal redelijk snel en omstreeks 23:15 uur reden we al de snelweg op. Omstreeks 00:30 uur waren we weer allemaal veilig thuis en na nog een sigaretje bij Coll te hebben gerookt ben ik ook lekker naar huis gegaan.

Een dagje dat absoluut voor herhaling vatbaar is!!!!