En dan lig je midden in de nacht in bed (Nou ja, het is 05.45 uur) een blogje te typen omdat je al om 20.00 uur in slaap bent gevallen… Ach ja, dadelijk nog even slapen en dan de rest van de blog op de pc afmaken.

Zoals ik vorige week al beloofde moest ik nog een update geven over Sinterklaas en de dameszitting. Bij deze dus…

We hadden afgesproken om zaterdagavond bij mijn ouders te gaan gourmetten. Toen ik binnenkwam stond alles al klaar, heerlijk… Ik ben een fan van raclettekaas en dat is dan ook het meest in mijn pannetje te vinden. Gelukkig lieten mijn broertje en zijn vriendin niet al te lang op zich wachten en konden we al snel aanschuiven.

Welke zou voor mij zijn? #Sinterklaas

Ondertussen stond er bij het haardje een behoorlijke stapel cadeautjes op ons te wachten. Na uitgebreid te hebben getafeld zijn we dus naar voren verhuisd en zijn we cadeautjes uit gaan pakken. Ik ben echt super verwend.

Leuke cadeaus gekregen!!! Sint heeft ook aan de vogeltjes gedacht...

Twee vogelhuisjes, een schaal met kaarsen, een aansteker, een cadeaubon van Bruna, een december kraslot (Stiekem al helemaal opengemaakt en €10 op gewonnen!!!) en een usb stofzuigertje voor het toetsenbord. Verder nog een kweekbak voor mijn plantjes, maar die was een beetje groot om op de foto te zetten. Ik mag dus niet klagen!!!

Omdat ik zondagochtend toch vrij vroeg op moest staan ben ik toch een beetje op tijd naar huis en naar bed gegaan. Want zondag stond alweer de eerste dameszitting van dit carnavalsseizoen op de planning. Een kennisje kwam me ophalen en we zijn eerst met 60 (!!!) vrouwen gaan ontbijten. Heerlijk, spek en ei, bloedworst met appel, gegrild gehakt, broodjes… Een prima bodem dus voor de nodige pilsjes.

Na het ontbijt zijn we met zijn allen naar Kasteel Hoensbroek gewandeld en namen we boven in de zaal enkel tafels in beslag. Ik heb echt een waanzinnig leuke dag gehad… Ik denk dat ik de foto’s maar voor zich laat spreken…

Collage

Om echt alle foto’s te kunnen zien moet je even hier kijken. Omstreeks 18.00 uur wankelde ik naar buiten en heeft een kennis me naar huis gebracht. Ook van zondag op maandag lag ik dus midden in de nacht te internetten omdat ik al om 18.30 uur gewoon in bed ben gaan liggen. Hihi…

Ach, ik moest maandag ook redelijk op tijd opstaan omdat de plicht van school weer riep. Dus op tijd uit bed, opdrachten voor school alvast gemaakt en gemaild en lekker op mijn gemakje gaan douchen en aankleden.

Dinsdag had ik een dagje vrij en merkte ik ’s avonds al dat ik me niet echt lekker voelde en een fikse keelpijn begon te krijgen. Ja hoor, woensdag en donderdag lag ik dus plat met een keelontsteking en griep. Mijn medetwitteraars en Facebookers zullen het wel gemerkt hebben, ik heb in bed gelegen met mijn iPad en de nodige berichten op het www geknald. Tja, alleen maar een beetje liggen gaat ook vervelen he?

Vrijdag voelde ik me al een stuk beter gelukkig. Ik had een collegaatje beloofd om haar bovenverdieping te voorzien van een laminaatvloer en ik kon haar natuurlijk niet in de steek laten. Dus vrijdag heb ik de hele dag geklust. Ik heb wel een foto van de start, maar een eindfoto zat er even niet in omdat het al donker was toen we klaar waren. Tja, tijdens een verbouwing heb je nog niet overal verlichting…

Gisteren natuurlijk wakker geworden met een berg spierpijn, maar dat mocht me niet stoppen want er stond dagje op stap met Sinterklaas en zwarte Piet op het programma. Af en toe werk ik ook bij een entertainmentbedrijf en dit zijn natuurlijk drukke dagen. Zelf ben ik allergisch voor schmink, dus ik ging mee als ‘schminker’ van de Pieten en begeleiding.
Hahaha, wat geweldig om dan weer de reacties van die kleintjes te zien. 2-jarigen die keihard ‘Sinterklaas kapoentje’ in de microfoon zingen zijn echt aandoenlijk hoor…

Eergisteren en gisteren waren dus vrij vermoeiende dagen. Mede hierdoor (en waarschijnlijk ben ik de griep ook nog niet helemaal kwijt) lag ik gisteravond dus al vrij vroeg in bed. Ik had de planning om lekker in bed tv te kijken, maar daar is dus niet veel van terecht gekomen. Ik ben bijna direct in slaap gevallen…
Ach, het is inmiddels 06.30 uur dus het is niet meer mídden in de nacht. Ik ga even wat tv kijken en hopen dat ik nog in slaap val. Straks eventjes de fotootjes in de blog proppen (De WordPress app op de iPad is hiervoor echt veel te simpel opgezet) en dan kan alles weer online. Werd tijd!!!