Donderdag had ik lekker vrij gekregen van school omdat vrienden van mij gingen trouwen. Ik werd wakker en zag toen ik naar buiten keek dat het echt een stralende dag zou worden. Echt weer om buiten door te brengen en feest te vieren…

Bovenstaande schreef ik eigenlijk ook al een beetje in mijn vorige blogje. Ik ben dus na het schrijven van dat blogje inderdaad begonnen met het afspuiten van de tuin met de hogedrukreiniger. Mensen, wat geeft dat een rotzooi!!! Ik zat echt van top tot teen onder de modder!!! De tuin is er in ieder geval weer een stuk schoner op geworden. Je kunt nog steeds een beetje zien waar het zwembad heeft gestaan, maar de groene aanslag is in ieder geval weer grotendeels verdwenen. Ik vind het eigenlijk wel prima zo…

’s Middags ben ik op tijd naar Geleen vertrokken om de aankomst van het bruidspaar Tom & Caroline op de foto vast te kunnen leggen. Wow, ze zagen er echt prachtig uit!!!

Het kersverse bruidspaar...

Uiteraard zijn we niet alleen gegaan om even te kijken, maar zijn we ook in het gemeentehuis binnen geweest.
Pfff, toen Caroline door haar vader binnen werd gebracht en aan Tom werd ‘gegeven’ zaten ineens alle vrouwen te snikken. Erg mooi en leuk om erbij te mogen zijn!!!

Hierna ben ik weer terug naar huis gegaan en ben lekker nog even met een boekje de tuin ingedoken. Rond 18.15 uur kwamen mijn ouders ineens langs die me nog verblijdden met nieuwe planten voor in mijn tuin, twee buxussen en een Gerbera…

Mijn nieuwe plantjes...

Het wordt echt steeds groener in mijn achtertuintje, word er erg vrolijk van!!!

Nu zit ik alleen met een klein probleempje. Flux bijt steeds in de bladeren van de Gerbera. Wat kan ik doen of neerzetten om dat tegen te gaan?

’s Avonds ben ik uiteraard naar het feest van Tom & Caroline gegaan. Een erg gezellige avond waar flink werd gedanst en veel werd gelachen…

Gisteren heb ik eens lekker helemaal niets gedaan. Hier in de buurt is met Koninginnedag niet echt veel te doen en ik had eigenlijk ook niet echt veel zin om weg te gaan. Ik heb lekker de hele dag een beetje in huis rondgelummeld en de koninklijke familie op tv bekeken.

En, jullie zullen er wel helemaal gek van worden, nog eventjes over mijn stekjes. Ik kan ze bijna ‘zien’ groeien in de bakjes op mijn vensterbank. De komkommers schieten echt het bakje uit en vanochtend zag ik ook het eerste stekje van de kerstomaatjes verschijnen.

Stekjes 1 Mei 2010

Enig idee hoe nu verder? Kan ik ze dadelijk meteen in een grote pot buiten gaan zetten of moet ik ze eerst nog eens ompotten in een klein plantenpotje en nog even binnen laten staan?

Dadelijk ga ik weer verder naar de volgende bruiloft. Ik heb voor vrienden de ‘bruilofts-cd’ gemaakt en ze hebben me ook gevraagd of ik bij het wettelijk huwelijk ervoor wil zorgen dat de liedjes op het juiste moment afgespeeld worden.
Buiten is er een stralend blauwe lucht met enkele wolkjes en het zonnetje schijnt. Hopen dat het de rest van de dag zo zal blijven!!!

Vanmiddag kom ik eerst lekker nog naar huis en vanavond dan uiteraard weer naar het feest. Ik heb er zin in!!!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!!!