Ben ik al voor vermist opgegeven? Het bloggen is er de laatste tijd echt gigantisch bij ingeschoten. Gewoon een kwestie van weinig tijd en ook een beetje weinig zin… Maar goed, dus even weer een verhaaltje van mijn zijde.

Het eerste leuke nieuwtje is dat mijn broer en zijn vriendin dit jaar gaan trouwen!!! Nu wist ik dat al een tijd en heb ik eigenlijk verzuimd om dat hier te vertellen. Maar het allerleukste is toch wel dat ik zondag ben gevraagd om de ceremoniemeester te mogen zijn. Toch wel een belangrijke taak vind ik zelf. Ik ben dadelijk verantwoordelijk voor de aan- en afmeldingen van de gasten, het betalen van de bedrijven die op de dag zelf hun diensten verlenen, zorgen dat alle gasten het het boek tekenen en ga zo maar door…

De allerbelangrijkste taak die ik echter tot nu toe heb gekregen is nu toch even het maken van de trouwkaart…
Ik ben vrij handig op de pc met het bewerken van foto’s en daarom kreeg ik deze taak dan ook toebedeeld. Nu wordt het echter moeilijk. Ik werkte al jaren met Paint Shop Pro, maar dit bestaat dus niet voor de Mac. Ik ben dus een beetje verplicht over moeten stappen naar Photoshop Elements 9. Maar wat is dat ineens een heel ander programma!!! Na het volgen van diverse online tutorials heb ik al aardig wat trucjes onder de knie en begint de kaart ook al vorm te krijgen. Ik krijg echter 1 ding niet voor elkaar en daarom hoop ik dat jullie me kunnen helpen. Hoe maak ik in hemelsnaam een stippellijn? Ik heb me helemaal suf gezocht, maar ik kan het maar niet vinden. Zelfs een vriend die echt een wonder is met Photoshop weet het niet. Dus… Wie heeft de oplossing?!

Gisteren nog eventjes bij de Ikea naar binnen gewandeld. Ik had van de bonnen die ik van het werk voor Kerstmis had gekregen een Magic Mouse gekocht voor bij mijn nieuwe MacBook. Deze maakte echter nogal wat herrie als ik ermee over de tafel schoof en ik wilde dus even een nieuw muismatje gaan halen. Ahum, ik liep dus niet alleen met een muismat naar buiten. Ik kon wel wat opbergruimte en licht gebruiken en liep uiteindelijk ook nog met een brievenbakje, pennenbakje, prullenbak en bureaulampje de winkel uit. De bakjes zijn allemaal van ‘Dokument‘. Mijn ‘bureau’ (lees hoekje van de eettafel) ziet er nu dus zo uit:

Nieuwe spulletjes voor mijn 'bureau'...

Let niet op de kwaliteit van de foto, want die is gisteren snel even genomen met de iPhone. Kan niet wachten tot ik de iPhone 4 mag halen, ook eindelijk onderweg mooie foto’s maken!!!

Zo, zijn jullie weer een beetje op de hoogte!!!