Alweer een weekje voorbij… Deze week was helaas voor mij niet zo heel geweldig, heb meer door huis gekropen dan gelopen. Maar toch, ik wil jullie mijn ‘belevenissen’ van afgelopen week niet onthouden…

Het begon dinsdag al met het feit dat ik een beetje pijn in mijn rug kreeg. Nu ben ik  dat wel gewend, ik heb bijna een abonnement bij de fysiotherapeut, dus verder heb ik er niet echt aandacht aan besteed. Woensdagavond heb ik toch al eens langzaam een paracetamolletje genomen en donderdagochtend kwam ik niet eens meer mijn bed uit. Iedere beweging die ik maakte veroorzaakte een helse pijn, ik kreeg het niet eens meer voor elkaar om me in bed om te draaien.

Nu heb ik het geluk dat mijn fysiotherapeut ook gewoon een vriend is en na een belletje met hem kon ik al in de auto stappen (Nou ja, dat is soepel uitgedrukt) en mocht ik bij hem op de ‘pijnbank’ gaan liggen. Wow, wat deed dat pijn!!! Maar ach, het zal voor een goed doel zijn… Ik heb nog een poging gewaagd om hierna de middagdienst te draaien, maar dat was geen succes. Zitten was gewoon geen optie, dus dan maar naar huis en plat in bed.

Vrijdag had ik een dagje vrij en was de buurvrouw zo lief om me een bakje eten te langs te brengen. Ze had er meteen maar even een paardenmiddel voor tegen de pijn bij gegeven wat er in resulteerde dat ik zaterdag weer redelijk mobiel was en weer gewoon aan het werk ben gegaan. Om het kwartier even wandelen om alles in beweging te houden en toen was het wel redelijk uit te houden.


Tja, en met zo’n weekje werken en thuis hangen beleef je niet zoveel schokkende dingen en zijn er ook niet zoveel dingen die het waard zijn om even een foto van te maken.
Maar ach, de regenboog die ik vanmiddag vanuit kantoor kon zien was het toch wel waard om even op de gevoelige plaat vast te leggen.

Zou toch mooi zijn als er aan het einde van elke regenboog inderdaad een pot goud zou staan!!!

 

En dan misschien nog een handige tip voor mensen die in het bezit zijn van een iPhone. Vanaf iOS6 heb je standaard de app Passbook tot je beschikking. Hierin kun je kortingsbonnen, toegangskaarten enz. opslaan. In Nederland neemt het nog niet echt een vlucht, maar ik heb er al een goede functie voor gevonden. Vooral bij vrouwen puilt hun portemonnee altijd uit met pasjes van allerhande winkels. Nu kun je via de site Cards in Passbook je pasjes in Passbook plaatsen. Het enige dat je hoeft te doen is de winkel te selecteren en de cijfers van de streepjescode in te voeren. Let er wel op dat je de link echt in Safari opent, anders werkt het niet!!!

Er is al een aardige lijst van winkels beschikbaar, maar de site is nog in bèta en je kunt zelf voorstellen voor andere pasjes doen. Sinds vorige week zijn er al aardig wat pasjes bij gekomen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik door mijn rug nog niet in de winkel ben geweest, dus ik heb nog niet kunnen testen of het ook echt werkt. Maar ik kan me niet voorstellen dat het niet zou werken!!! (En anders heb je in ieder geval de code bij de hand) Scheelt in ieder geval weer een flinke stapel in je portemonnee…

Tja, ik ben toch een fan van foto’s, dus ik wil jullie het resultaat van mijn ‘groene vingers’ niet onthouden. Een jaar of twee geleden kocht ik een plant voor naast de bank, ik heb echt geen idee wat voor een plant, en af en toe lukt het me om er een mooi bloemetje in te tevoorschijn te toveren.
Ondanks het bruine puntje bovenaan vind ik het toch wel weer een mooi bloemetje. Iemand enig idee welke plant dit dan zou moeten zijn? Ik ben helaas het kaartje dat in de pot stond kwijt…

 

Ik wens jullie allemaal alvast een hele fijne nieuwe week!!!