Pfff, ik ben er echt ontzettend hard aan toe… Vanaf zondag heb ik vakantie!!!!
Zoals ik een tijdje geleden al schreef heb ik de laatste tijd een beetje het idee dat ik zo ongeveer op het werk woon. Maar daar gaat verandering in komen… Morgen en overmorgen heb ik nog een middagdienst en dan mag ik van maar liefst 23 dagen vakantie gaan genieten…

Na de vakantie begin ik dus meteen aan mijn vervolgopleiding, wat inhoudt dat ik in principe nog eens 3 maanden niet op mijn werk verschijn. 30 oktober hoef ik dan pas weer te beginnen.
Uiteraard moet ik tussendoor wel naar school, maar met een beetje geluk is dat een stuk minder vermoeiend doordat het allemaal dagdiensten zijn en ik dus heerlijk ieder weekend vrij heb… Ik heb er zin in!!!

Gisteren heb ik dan na lang wachten eindelijk weer mijn iPhone terug gekregen. Althans “mijn”… Ik heb een heel nieuw toestel mogen ontvangen. Helaas niet de 3GS waar ik op gehoopt had, maar gewoon weer de 3G. Eventjes een paar uurtjes eraan besteed en alles loopt weer als een zonnetje. Eindelijk weer onderweg een beetje kunnen Twitteren, fotootjes maken en nog veel meer…

Gistermiddag ben ik met Lil nog even Heerlen ingedoken. Lil moest nog een paar dingetjes hebben voor de vakantie en ik wilde nog even bij de opruiming van Bjorn Borg kijken. Ik had hier laatst al een shirtje gekocht en dit zat erg prettig. Eventjes gaan kijken en deze keer zijn me een blauw/paars en een zwart shirtje aan de vingers blijven plakken.
Verder ben ik ook even de Ivizi ingedoken, de nieuwe Applewinkel in Heerlen. Pfff, als ik een zak geld ongeteld had dan wist ik het daar wel.

Ik heb er in ieder geval wel voor een leuke prijs een iPhone Dock op de kop kunnen tikken. Ik zie dat ze op het internet gemiddeld rond de €35 liggen en ik heb er €25 betaald. Volgens mij heb ik dus weer een goede koop gedaan!!!

Straks na het werk ga ik eventjes langs bij Roy. We hebben allebei aardig wat aan muziek op onze externe schijven staan en zo kunnen we mooi eventjes wat uitwisselen. Waarom moeilijk doen met downloaden als je het zo even over kunt kopiëren???

Net kreeg ik ook nog de uitnodiging om zaterdag naar het eindexamenfeest van de dochter van een collega te gaan. Hopen dus dat ik niet hoef over te werken, dan kan ik daar mijn vakantie mooi inluiden!!!

Verder heb ik niet meer zo veel te melden, dus ik wens jullie allemaal nog een hele fijne donderdag!!!