Zo, Sinterklaas is alweer het land uit en langzaam gaan we richting kerstmis.

Ik ben weer goed bedeeld door de oude man uit Spanje.
Ik heb de allernieuwste Senseo gekregen en de spulletjes die er zoal bijhoren. Uiteraard ook  de thee- en espressohouder, dus we kunnen al bijna alles maken wat we willen. Helaas past de chocomelhouder nog niet op de nieuwe, dus de cups liggen onaangeroerd in de kast. Tijd dat Nutricia hier ook een houder voor gaat maken.

Over een kleine twee weken is het alweer kerst. Ik ben alleen totaal nog niet in de feestdagenstemming. Ik heb vandaag maar eens een kerstcd-tje op de iPod gegooid, misschien dat dat helpt.
Deze week maar eens even mijn “boom” (heel groot woord ervoor)  van de zolder trekken en deze in de woonkamer zetten. Ik zet eigenlijk al jaren geen grote boom meer op, gewoon vanwege het feit dat ik met de kerst helemaal niet thuis ben. Ik heb dus een klein boompje op zolder staan met hierin ballen, lampjes, slingers enz. Die pak ik compleet van zolder, zet hem op een kastje, steek de stekker in en klaar is Serena. Waarom moeilijk als het makkelijk kan?

Verder heb ik eigenlijk niet zo heel veel nieuwtjes….
Zit de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel. Vandaar misschien ook dat ik maar moeilijk in de feestdagenstemming kom. Ik heb het idee dat ik bijna alleen nog maar op het werk ben en de rust voor mezelf niet echt kan vinden…. Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst eens 3 dagen achter elkaar vrij heb gehad.
Ik draai nu nog 8-uursdiensten maar heb 9-uursdiensten aangevraagd. Dit houdt in dat ik in 4 weken tijd 2 dagen extra vrij ben. Misschien dat het dan een beetje veranderd.

Deze week dus weer een piekerweekje. Ach ja, misschien is het ook wel eens goed om jezelf een beetje onder de loep te nemen en eens na te denken over het feit hoe vrienden en familie over je denken. Nu weet iedereen natuurlijk wel van zichzelf wat zijn sterke en minder sterke kanten zijn, maar het zou af en toe wel eens fijn zijn als iemand je er weer eens op wijst waarom je iets beter wel of niet kan doen.
Ik persoonlijk kan er heel slecht tegen als ik iets heb gedaan en ik word hier pas weken of zelfs maanden later over aangesproken. Ik kan er dan toch niets meer mee??? Spreek me op dat moment aan en dan kan ik het vanaf dan goed gaan doen….
Stoort je iets aan me? Zeg het dan!!! Maar….. het is natuurlijk ook wel eens leuk om te horen waarom mensen je graag mogen of dat je iets goed hebt gedaan. Daar knappen mensen van op!!!

Nou…. de diepgang zit er alweer goed in merk ik, denk dat ik dus maar weer eens moet gaan stoppen… Als je al niet depri was, ben je het wel na het lezen van deze blog.

Gelukkig staat het nieuwe jaar alweer voor de deur. Ik hoop dat het voor mij een goed jaar gaat worden. Misschien dat ik wel hogerop kan in mijn werk, misschien kom ik wel iemand tegen, wie weet…

Nieuw jaar, nieuwe kansen!!!!!