Gisteren dus zoals ik al eerder schreef naar de nieuwe show van Bert Visscher geweest, Stoffe Jongens.

Rond een uurtje of half zeven weggereden samen met Nicole, Misja en Richard. Lekker op tijd aangekomen bij het theater in Eindhoven waar we nog even moesten wachten op Nancy en Stef.
Tja, en als je de tijd moet doden ga je rare dingen. Testen of je van babysokken ook oorwarmers kunt maken….. En ja, dat kan he Richard!!!

Het optreden van Bert was weer helemaal geweldig zoals vanouds… Ik heb op een gegeven even mijn gezicht weer in de plooi moeten trekken omdat ik kramp kreeg van het lachen. Jammer dat we geen foto’s mochten maken, heb dus alleen een foto van het podium. Ach ja, foto is een foto….

Om een uurtje of twaalf was ik weer thuis en ben ik lekker naar bedje gegaan.

Sinds gisteravond heb ik ontzettend pijn in een klier aan de linkerzijde van mijn hals. Hoop dat ik niet ziek ga worden….

Vanaf vandaag 3 middagdiensten, dus het weekend krijgen we ook wel weer om. Als ik zo naar de lucht krijg denk ik dat ik vanmiddag maar met de auto ga werken en niet met de motor. Ben bang dat ik niet droog aan ga komen. Die regen is lekker om af te koelen, maar niet overdag!!! Ik ga me langzaam verzorgen, mag zo weer aantreden…

Fijn weekend!!!