Dan toch nog maar eens een blogje van mijn kant… Ik begin mailtjes te ontvangen dat men mijn verhalen mist, dus ik moet hier nog maar eens iets neergooien..

Vorig weekend was er in Hoensbroek het Parkstad Ballonnenfestival. Voor echte ballonspotters zoals ik natuurlijk een feest om te zien. Buiten het feit dat ik midden in mijn nachtdiensten zat heb ik er toch mooi 3 dagen rondgesprongen samen met mijn vader. Vanavond komt het leukste van alles, de foto’s uitzoeken die we hebben gemaakt om op de site te plaatsen. Het zijn er “maar” rond de 600, dus we krijgen de avond wel om!!!
Als jullie de foto’s willen zien moeten jullie vanavond laat of morgen even kijken in het album op Ballonspotten Voerendaal.

Verder heb ik gisteren na lang wachten eindelijk een Nokia N95 mogen ontvangen.

Wat een supergaaf toestel!!!

Ik heb uiteraard de hele middag ermee zitten spelen en er zitten werkelijk ongelofelijk leuke applicaties op die je wel bezig kunnen houden als je je eens verveelt.

Ik zal binnenkort eens kijken om een lijst te maken van de programma’s en de sites die ik het meeste gebruik. Las gisteren dat er best veel vraag is naar favo programma’s van mensen. Ik ben nog aan het testen, maar het komt eraan!!!

Verder ben ik gewoon weer druk met werken, werken en nog eens werken.

Het ballonspotten zal nu langzaam op een laag pitje komen omdat het al vroeg donker is en het weer ook steeds slechter wordt. Ach ja, geeft me wel de tijd om aan de site te werken. Heel veel werk omdat ik alles met de hand doe en geen template of iets dergelijks gebruik. Beetje bij beetje wordt deze dus opgebouwd.

Verder heb ik even niets meer te melden, ik heb in ieder geval weer eens iets van me laten horen!!!!