De tijd gaat de laatste tijd echt véél te snel!!! Ik heb het idee dat ik gisteren nog een blogje heb geschreven, maar inmiddels is dat alweer ruim een week geleden!!! Tijd voor een nieuw verhaaltje dus…

De tijd is zo snel voorbij gegaan omdat ik de afgelopen week iedere dag heb gewerkt. Vandaag is voor mij mijn laatste schoolperiode aangebroken en moest ik dus afgelopen weekend vrij hebben. Vandaar dat ik dus afgelopen week van maandag tot en met vrijdag gewerkt heb. Meestal heb ik tussendoor wel een dagje vrij, dat breekt altijd zo lekker. Deze keer niet dus en dan vliegt de week voorbij…

Zoals ik al zei heb ik dus mijn laatste werkweek van dit jaar gemaakt. Ik mag voor mijn opleiding nu weer 8 weken naar school. Er zijn natuurlijk voor- en nadelen aan school. De voordelen wegen echter wel op tegen de nadelen hoor. Ik heb nu de rest van het jaar ieder weekend vrij en voor het eerst in 10 jaar heb ik EN met kerst EN met oud en nieuw vrij. Dat is wel een heerlijk vooruitzicht hoor.
Het nadeel is dat ik iedere dag weer 200 km in de auto moet zitten. 100 km heen en 100 km terug. Maar… Er schijnt licht aan het einde van de tunnel. Dit is de laatste schoolperiode. Als ik tijdens mijn stage alle examens haal hoop ik in het voorjaar mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

En dan nog een beetje ‘Geektalk’. Ik heb vandaag mijn iPad mee naar school genomen. Omdat ik tig keer sneller kan typen dan dat ik kan schrijven leek het me wel handig om mijn aantekeningen vanaf nu gewoon direct op de iPad te typen. Nou, ik kan er kort over zijn. Geweldig!!! Op school kunnen we gratis gebruik maken van WiFi en door de apps PlainText en Dropbox te gebruiken stond bij thuiskomst alles al netjes op mijn pc. Alleen nog even kopiëren naar een Word-bestandje en de aantekeningen zien er keurig netjes uit.
Huiswerkopdrachten gooi ik in Toodledo en alles staat meteen in Outlook. Zie mijn blog met tips voor verdere uitleg!!!

En dan heb ik gisteren alweer een keer voor mezelf geshopt. Ik was al langere tijd op zoek naar een paar stoerdere laarzen voor onder een spijkerbroek. En deze week zag ik ze zomaar ineens in het krantje van de Makro staan. Gisteren hadden ze koopzondag en ben ik eens gaan kijken of ze er toevallig nog stonden. Ongelofelijk, de folder was afgelopen dinsdag ingegaan en er stond nog een paar speciaal voor mij!!! De laarzen zijn van het merk ‘Red Wing Shoes’. Ik heb echt geen flauw idee, maar het schijnt HET merk voor die schoenen te zijn. Bovendien waren ze in de aanbieding voor de helft van de standaard catalogusprijs. Die kon ik dus echt niet laten staan!!!

Nieuwe laarzen gekocht bij de Makro... Blij mee!!!

Ze zitten momenteel nog een klein beetje strak. Ik heb gisteren het huis op de kop gezet op zoek naar mijn schoenspanners, maar ik kan ze echt nergens meer vinden. Mocht je dus ergens een paar rode spanners tegenkomen? Die zijn van mij!!!