Pfff, jullie zullen het wel gemerkt hebben, maar ik heb er een paar dagen uit gelegen. Ik ben godzijdank weer online nu.
Nadat ik deze week het logje over de tuin had geschreven zag ik mijn dashboard van WordPress dat ik kon upgraden naar de nieuwe versie. Uiteraard wil Sereentje altijd up to date zijn en ging ik dat eens even doen. Had ik mezelf maar voor de kop geslagen. Op de een of andere manier had ik de rest gelukkig niet gewist, maar was er niets meer te zien op mijn site.
Vandaag kreeg ik ineens het lumineuze idee om de oude versie er nog eens op te zetten en zie hier… Ik ben er weer!!!!

Zoals ik deze week dus al schreef zou ik mijn tuin af gaan spuiten. Poeh, dat was toch een zwaarder werkje dan ik dacht….
Uiteindelijk heb ik ruim 3½ uur staan spuiten en had ik ongeveer 3 kilo drab die ik kwijt moest zien te komen. Het is uiteindelijk gelukt om alle drab kwijt te raken. De tuin moet nog een keertje opnieuw gespoten worden (na zoveel liters water kun je echt niet meer zien waar je wel en niet bent geweest…) maar ik ben al erg blij met het resultaat.
De voorfoto ben ik even vergeten te maken, dus jullie moeten het maar even vergelijken met de foto uit het vorige logje. Ik denk in ieder geval dat er wel degelijk een verschil te zien is:

Ik heb besloten dat ik de garage toch niet ga verven maar dat ik er rieten “schotten” tegenaan ga maken. Scheelt heel veel werk, en ik heb meteen de ramen en zo van de garage verdoezeld.

Gisteren ben ik naar de Lentebeurs geweest. Sinds een paar jaar is dit een jaarlijks uitje van ons en ik kijk er ook altijd erg naar uit.
Ik heb flink het geld laten wapperen… Hahaha, maar ik heb wel zeer nuttige dingen gekocht…

Ik heb onder andere een nieuw vliegengordijn gekocht. Na jaren te hebben geworsteld met slechte horren en noem maar op besloot ik dat het nu iets fatsoenlijks zou worden. Ik heb vorig jaar al eens samen met mijn oom en tante zo’n vliegengordijn helemaal met de hand ingeregen en bedacht me dat ik eentje zou kopen die al af was. Whahahaha, nou zeg, ik kon dus mooi van iedere streng 2 pijpjes afhalen en er weer een ½ pijpje opzetten om ze fatsoenlijk op lengte te krijgen. Ik ben er toch wel een aardig tijdje mee bezig geweest, maar nu heb ik dan ook wat…
Ik heb gekozen voor een koe. Ik vond hem erg grappig, en past ook erg leuk bij het tafelkleed dat ik vorig jaar voor de tuinset gekocht heb.

Verder nog een heel handige houder om de padhouders van de Senseo in te kunnen zetten, een “legerplaatje”, een stofzuigermond die geweldig schijnt te zijn tegen haren (wel makkelijk met een kat) en nog wat strips om babyzachte beentjes te kunnen krijgen. Even een kleine collage van mijn aanwinsten, met uitzondering van de ontharingsstrips.

Vanavond heb ik afgesproken om met een paar vrienden naar Café Woetsjtok te gaan. Hier speelt een coverband van Pearl Jam. Niet helemaal mijn stijl, maar wel erg gezellig om weer eens op stap te gaan. Ik ben benieuwd hoe het stappen mij af zal gaan nu ik niet meer rook. Ik ben in ieder geval op stap met niet-rokers, dat scheelt natuurlijk ook alweer heel erg…
Als ik er aan denk zal ik even een paar fotootjes schieten met mijn GSM, altijd leuk om later terug te zien…

Fijn weekend!!!