Bedankt voor alle lieve berichtjes die ik op mijn vorige blogje hier op de site en op Hyves heb mogen ontvangen. Ongelofelijk hoeveel mensen je even een hart onder de riem willen steken…

Eén reactie was van een vriendin die me erop sprak dat we samen maar eens iets aan de lijn moesten gaan doen. En ja, ik ben inderdaad niet meer dat kleine iele meisje dat ik vroeger was, ik ben de laatste jaren aardig wat kilo’s aangekomen.

Nu heb ik een tijd geleden al van mijn vader het boek van Sonja Bakker geleend. Ik kon me er alleen maar nooit toe aanzetten om ook daadwerkelijk te beginnen.

Maar nu, dit was de stimulans… Ik voelde me niet meer happy met mezelf en met een stok achter de deur dat ik niet alleen bezig ben, ben ik gisteren met goede moed begonnen.
Nu ben ik nog niet zover dat ik hier eens even ga neerplanten wat ik gisterochtend woog, dat is me nog net iets te gortig om dat in de groep te gooien…

Nu ik braaf was begonnen heb ik nog iemand de uitdaging aan laten gaan. Natasja was er ook direct voor te vinden en na even het menu door te hebben gegeven is ook zij vrolijk samen met mij begonnen.

Gisterochtend dus braaf weer gekookt voor de middagdienst (wazig hoor, opscheppen met je keukenweegschaal erbij) en liters water gedronken. Meteen een vitaminebom gekregen, ik eet nooit zoveel fruit. Toen ik op het werk kwam bleek nog een collegaatje gisteren te zijn begonnen, we zijn dus inmiddels al met zijn vieren. De stok achter de deur begint nu dus langzaam de vormen van een boom aan te nemen….

Ondertussen kreeg ik al sms-jes en mailtjes van mijn vriendin dat ze ijsjes langs zag vliegen, de kleine bijna vermoordde voor het stukje chocolade dat ze aan het eten was…. Ik ben dus niet de enige die zich er echt toe aan moet zetten…

En vanochtend???? Ik kon het gewoonweg niet laten… Ik MOEST even op de weegschaal gaan staan. 1,3 kilo!!!! Ik viel van schrik bijna van de weegschaal af…
Nu besef ik natuurlijk wel dat ik dat resultaat niet elke dag kan halen, maar het is uiteraard een megastimulans om hier mooi mee door te gaan.

Ik heb weer eventjes een nieuw doel gevonden waar ik voor kan gaan en ik raak er echt opgewonden van om te weten dat het met eigenlijk zo een makkelijk dieet zo snel kan gaan. Ik kon stond echt verbaasd van wat je wel niet allemaal mag eten. Nu lust ik niet alles wat Sonja voorschrijft, maar ik probeer me er zo strak mogelijk aan te houden.
Dus als jullie me erop betrappen dat ik ineens een berg middageten op sta te scheppen… Sla maar hoor…

Ik heb net al braaf weer staan koken voor de middagdienst, aardappeltjes, spinazie a la crème en een tartaartje… Het is niet eens zo slecht wat je allemaal mag eten…

Misschien ben ik over een paar maanden wel zo’n slanke den dat ik de vrouwen niet meer van me af kan slaan…. Ik heb er weer zin in!!!!

Fijne dinsdag allemaal!!!