Zes boeken deze maand, geen slechte score vind ik. Het weer was iets beter waardoor ik weer met een boek in de hangmat kon duiken. Laat die zomermaanden maar komen, dan kan ik weer extra veel boeken verslinden!!!

De Boekendief

Markus Zusak – De Boekendief

Wat een prachtig boek…
Houd je van boeken die vrolijk zijn en een happy end hebben? Dan moet je dit boek niet lezen.
Wil je een boek snel even tussendoor lezen? Dan moet je dit boek niet lezen…

Wil je echter WO II door de ogen van een klein meisje en de dood zien dan moet je dit boek absoluut lezen.

 

 

 

SprakeloosAnne Nicolai – Sprakeloos

Dit boek mocht ik lezen voor de Crime Compagnie en ik schreef hier dan ook al een uitgebreide recensie over.

 

 

 

 

 

 

Zwaar verliefd!Chantal van Gastel – Zwaar verliefd!

In de bestseller 60 kwam ik het boek ‘Zwaar verguld!’ tegen. Het was al een tijdje geleden dat ik een chicklit had gelezen en dit boek leek me wel leuk. Gelukkig kwam ik er na 20 bladzijden via Goodreads al achter dat ik deel 3 van een trilogie aan het lezen was. Snel switchen naar deel 1 dus.
Wat een ontzettend leuk boek!!! Ik kan me helemaal vinden in Isa, de hoofdpersoon. Ik heb hardop liggen lachen onder het lezen en moest huilen toen ze voor haar werk een hondje in moest laten slapen.
Ik ga direct verder in deel 2, erg leuk!!!

 

Zwaar beproefd!Chantal van Gastel – Zwaar beproefd!

Goh, ik blijf even helemaal in het chicklit genre hangen. Terwijl ik normaal helemaal van de thrillers ben kon ik ook dit boek weer niet aan de kant leggen. Op maandag was ik per ongeluk in deel 3 begonnen, maar al snel tot de conclusie gekomen dat het een trilogie was. En op dinsdag dus al deel 2 uit!!!
Het is weer een boek waarin een lach en een traan elkaar afwisselen. De romantiek spat naar voren en in heel veel zaken kan ik mezelf zo goed vinden… Wederom een erg leuk boek!!!

 

 

Zwaar verguld!Chantal van Gastel – Zwaar verguld!

Wat een ontzettende goede afsluiter van deze trilogie. Hoewel ik absoluut vaak heb moeten lachen is dit boek wel iets zwaarder op de hand. Er komen enkele heftige verhaallijnen in voor die echter wel vaak genoeg afgewisseld worden met een leuke verhaallijn. Bij het laatste hoofdstuk heb ik alleen maar gehuild. Mooi geschreven, maar ook erg leuk!!!

 

 

 

MisdaadkoningVal McDermid – Misdaadkoning

Een klein boekje dat door deze schrijfster werd geschreven om mensen die moeite hebben met lezen aan boeken te laten wennen.
Op zich is het best een leuk verhaal, maar door het beperkt aantal bladzijden wordt het verhaal ook een beetje afgeraffeld naar mijn mening. Ik weet dus nog niet echt wat ik van de stijl van deze schrijfster vind.
Volgens mij vallen deze boeken wel in het rijtje ‘gruwelijke omschrijvingen’ en over het algemeen houd ik hier wel van.
Binnenkort toch maar eens een ‘echt’ boek van haar lezen.

 

 

Inmiddels ben ik weer bezig in een boek dat ik voor de Crime Compagnie mag lezen voor een recensie. Dat wordt dus het eerste boek van mei.

GroetjesSerenaLente