Eindelijk, na lang wikken en wegen ben ik overstag gegaan en heb een MacBook Pro gekocht. Wat een waanzinnig ding!!!

Zoals jullie beslist weten ben ik sinds de laatste twee jaar behoorlijk fan geworden van Apple. Het begon met de iPhone en in de zomer van dit jaar kwam daar ook de iPad bij. Zo eenvoudig te bedienen, mooi uiterlijk en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Op 23 en 24 december was er bij de Apple Premium Resellers een aanbieding waardoor de Pro nu € 150,- goedkoper was. Deze aanbieding kon ik natuurlijk niet langs mijn neus laten gaan en donderdagochtend ben ik dan ook naar Ivizi in Heerlen gegaan en heb mezelf een heel gaaf kerstcadeau gegeven. Een MacBook Pro 13″…

Thuis uiteraard meteen begonnen met installeren van de benodigde programma’s en het ontdekken van de werking van Mac OSX. Er is maar 1 omschrijving voor… Sleur en pleur!!! Zo makkelijk, installeren is een programma in de goede map sleuren en verwijderen is in de prullenbak pleuren. Daar kan Windows zich nog eens een puntje aan zuigen!!!

Inmiddels heb ik dus een aardige Apple collectie, al zeg ik het zelf… Nu nog wachten tot maart, dan mag ik mijn abonnement bij T-Mobile verlengen en zal de iPhone 4 ook zijn intrede doen in huize Cloos.

Apple Opstelling

Ik ben nu nog steeds aan het ontdekken welke programma’s ik waarvoor moet gebruiken, maar Twitter is een goede vraagbaak en al doende leert men.

Nu rest mij nog de vraag aan overige Mac-gebruikers. Welke programma’s zijn echte must-haves?