Bah, ik ben ziek!!! Alles doet pijn, oorpijn, keelpijn, neus verstopt, kleren irriteren me aan het lijf. Kortom… ik heb een griepje te pakken. Gelukkig ben ik vandaag een dagje vrij en kan ik het een beetje uitzieken. Gisteren op het werk heb ik de hele dag op de Ibuprofen rondgerend, maar daar word je ook niet vrolijk van…

Ach ja, buiten dat heb ik alweer een hele hoop leuke dingen gedaan. Jaja, we hangen de laatste tijd van de uitjes in elkaar. Vorige week zondag ben ik naar het Bekkerveld Festival geweest waar een optreden van Noizz was. Een kennis van mij is toetsenist in deze band en ik wilde ze wel eens zien spelen. Nou, dat was in ieder geval niet de laatste keer. Die jongens zijn steengoed!!! Ellis rende met de camera rond en heeft nog een leuke foto van Jolanda en mij gemaakt…

Jolanda en ik

Dinsdag ben ik naar de nieuwe film van Harry Potter geweest. Ik vond het wel weer en leuke film, maar ze worden wel steeds gewelddadiger, het zijn echt donkere films aan het worden en al zeker niets meer voor kinderen….

Gisteren nog even naar de verjaardag van Britt geweest, 8 jaar is ze alweer geworden… Gaat veel te snel!!! Ik voelde me echter niet helemaal optimaal en ben dan ook op tijd naar huis gegaan en lekker in mijn bedje gekropen.

Ik denk dat ik vandaag lekker binnen op het bankje blijf hangen en hoop dat ik morgen weer een beetje ben opgeknapt.Ten eerste moet ik vanaf morgen weer werken en ten tweede heb ik van het weekend weer 2 verjaardagen… Ik heb helemaal geen tijd om ziek te zijn!!!
Het is trouwens toch geen weer om naar buiten te gaan, het valt hier alweer eens met bakken uit de hemel!!!

Zo, ik heb jullie weer een beetje van alles op de hoogte gebracht… Ik wens jullie in ieder geval al een heel prettig weekend!!!